Kanaltürk, Bugün TV, Bugün ve Millet gazeteleri kapatılacak! /SUPERHABER ÖZEL

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; Kanaltürk, Bugün TV, Bugün ve Millet gazeteleri yarın kapatılacak.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile 28 Ekim 2015 tarihinde yönetimine el konulan ve kayyum atanan İpek Medya Grubu’na bağlı Kanaltürk Televizyonu, Bugün TV, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi, Kanaltürk Radyo ve diğer medya şirketlerinin kapatılmasına karar verildi.

Adı geçen televizyon kanalları daha önce dijital platformlardan, kablo sisteminden ve Türksat’a ait uydulardan çıkarılmıştı.

KARARIN YARIN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

İpek medya gurbuna bağlı Kanaltürk, Bugün TV, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi, Kanaltürk Radyo ve diğer medya iştiraklerinin kapatılması kararının yarın piyasaların kapatılmasından hemen sonra saat 17.00’de kamuoyuna duyurulacağı ve Kamu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirileceği öğrenildi.

Kanaltürk, Bugün TV, Bugün ve Millet gazeteleri kapatılacak! /SUPERHABER ÖZEL ile ilgili etiketler Ankara televizyon Gazete Kanaltürk bugün tv ipek medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.