Kanaldan açıklama geldi! Üç Kız Kardeş dizisi yayın günü değişti!

Üçüncü sezonu ile ekranlara gen Kanal D'nin iddialı dizisi Üç Kız Kardeş yayın tarihi değişikliği ile gündeme geldi. Sevilen dizide Berker Güven, Özgü Kaya, Reha Özcan gibi oyuncuların başrollerde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi ekran yolculuğuna devam ediyor. İşte Üç Kız Kardeş dizisi yeni yayın tarihi...

Yeni bölümün ardından yayınlanan tanıtımda; Somer ve Rüçhan, Özer'in kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldığı haberini duyarlar. Özer'in başına gelenlerin sorumlusunun Adnan olduğunu düşünen Somer çok öfkelenir. Öte yandan Adnan ise, Rüçhan'a oğlunu bulduğunu söyler ve açık bir mezar gösterir mezarın içinde Kartal'ı yaralı bir şekilde gören Rüçhan şoke olur.

YAYIN TARİHİ DEĞİŞTİ

Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan Üç Kız Kardeş, 17 Şubat Cumartesi 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Kanaldan açıklama geldi! Üç Kız Kardeş dizisi yayın günü değişti! ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş Dizisi Kanal D Özgü Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.