Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Mesut'tan büyük karar! Selin'i bulmadan gitmeyecek...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara geldi. Her Cuma ekrana gelen ve 20.00'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde bu hafta neler yaşanacak? İşte diziden detaylar...

Arka Sokaklar dizisi son bölümde neler yaşanmıştı? Dizide bu hafta Mesut Selin'i bulmak için elinden geleni yapıyor.

GEÇEN BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

17 Mayıs 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 675. Bölümünde Selin'in kaçırılması başta Mesut olmak üzerek herkesi şoke ediyor!

Eski örgüt artıkları son planlarını devreye sokmuştur. Mesut’un peşine düşen Uğur, eski suç ortağı Ferruh'tan lojistik destek ister. Mesut, güvenlikte olmaları için Selin, Tunç ve Garip'i Rıza Baba’nın evine yerleştirir.

Bu sırada istihbaratçı Musa saldırıya uğrar ve yardımına yine bizim ekip yetişir.

Emniyete geri dönen Mesut'un yapacağı ilk sorgu tüm polisler tarafından ilgiyle izlenir.

Doktor Alpay, kızı Gizem'in ölümünden sorumlu tuttuğu Oğuz'a cezasını kendi vermek ister. Ancak bu durum kendisini geri dönülmez bir yola sokacaktır.

Diğer yandan Şule, ev arkadaşı Yasemin ve erkek arkadaşı Berkecan tarafından düzenlenen bir komploya alet olmak üzeredir.

SELİN'E NE OLDU?

Selin'in kaçırıldığını öğrenen Mesut deliye döner. Selin'i bulmak için her deliğe bakan Mesut çaresiz bir şekilde merkeze gelir. Örgüt lideri emniyete gelerek teslim olur. Örgüt liderini karşısında gören Mesut iyice çıldırır. Ekip, örgüt liderini sapa bir yere götürür ve Mesut örgüt liderinin boğazına çöker.

Mesut, Selin'e ulaşmak için örgütten ele geçirdikleri adamları konuşturmaya çalışır. Ekip Selin'e her yaklaştığında önlerine büyük engeller çıkar. Ekibin operasyon yaptığı örgüt evinde bomba patlatayınca tüm ekip ölüm tehlikesi geçirir. Mesut, Selin'e ulaşamadıkça çileden çıkar. Peki, Selin'e ne oldu? Selin'i diri diri gömdüler mi?

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Mesut'tan büyük karar! Selin'i bulmadan gitmeyecek... ile ilgili etiketler dizi Arka Sokaklar Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.