Kanal D'nin sevilen dizisi Sevda'nın Bahçesi final mi yapıyor? / VİDEO

Kanal D'nin yeni dizilerinden Sevda’nın Bahçesi final mi yapıyor? Dizi, bu haftaki bölümünde yayın akışında görünmüyor. Bu sebeple farklı iddialar da gündeme gelmeye başladı. Başrollerinde Sibel Can, Emre Kınay, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Alina Boz ve Baran Bölükbaşı gibi isimlerin olduğu dizi final kararı mı aldı? Dizinin takipçileri ise merakla "Sevda'nın Bahçesi final mi yapıyor?" diye araştırmaya başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sevda'nın Bahçesi dizisi yayından kalkıyor mu? Başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay'ın paylaştığı Sevda'nın Bahçesi dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar...

Ateşböceği ve No 309 gibi dizilerin final yapması Sevda'nın Bahçesi’nin de haftaya ekrana gelmeyecek oluşu farklı iddiaları da gündeme getirdi. 3 bölüm yayınlanan dizinin reytinglerinin düşük olduğu iddia edildi. Ekranların yeni dizisi Sevda'nın Bahçesi final yapıyor. Başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay'ın paylaştığı Sevda'nın Bahçesi ne kadar hızlı bir giriş yapmış olsa da reytinglerdeki bir anlık düşüşü kanal yönetimini harekete geçirdi. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Sevda'nın Bahçesi cumartesi akşamları izleyiciyle buluşuyordu. Başrollerinde Sibel Can, Emre Kınay, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Alina Boz ve Baran Bölükbaşı gibi isimlerin olduğu dizi final kararı mı aldı? Dizinin takipçileri ise merakla "Sevda'nın Bahçesi final mi yapıyor?" diye araştırmaya başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sevda'nın Bahçesi dizisi yayından kalkıyor mu? Başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay'ın paylaştığı Sevda'nın Bahçesi dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar...

SEVDA'NIN BAHÇESİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Kanal D'de yayınlanan ve başrollerini Emre Kınay ile Sibel Can'ın paylaştığı Sevda'nın Bahçesi, ilk 3 bölümüyle geçtiğimiz haftalarda izleyiciyle buluşmuştu.

Dizinin 4. bölümünü bekleyen izleyenleri dizinin final yapıp yapmayacağını araştırıyor. Konuyla ilgili Kanal D'nin sitesinde bilgi verildi. Buna göre, Sevda'nın Bahçesi dizisi Perşembe günü yayınlanacak 4. bölümüyle final yapacak ve ekranlara veda edecek.

sevda

REYTİNGLERİ DÜŞÜK İDDİALARI

Berivan’dan 20 sene sonra Sibel Can ve Emre Kınay'ı tekrar buluşturan Sevda'nın Bahçesi Dizisi’!nin 7 Ekim tarihinde yayınlanan 3.bölümü TOTAL grubunda 2.08 reyting ile 18., AB grubunda 2.53 reyting ile 14., ABC grubunda ise 2.56 reyting ile 14.olabildi. Bu sonuçların ardından Kanal D'nin dizi hakkında bir yaptırım uygulamasına kesin gözle bakılıyor.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Aylin'den gelen bebek haberi Sevda ve Levent'i şaşkına çeviriyor! Aylin, hamile olduğunu söyleyince Levent ne yapacağını bilemiyor.

Sevda ise duydukları karşısında şok oluyor. Sevda, restaurantta çalışmayı bırakacağını söylüyor ancak Aylin buna engel oluyor!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Sevda ve Levent’in fotoğrafını gören Aylin, gizlice Sevda’nın peşine düşer. Sevda’nın hayatını, sırlarını araştırmaya başlayan Aylin’in en büyük yardımcısı, aşığı avukat Hakan’dır.

Aylin’in sinsi planları bununla da sınırlı değildir. Eray’ın Sevda’ya olan ilgisini bilen Aylin, Eray ve Sevda’yı bir araya getirecek bir akşam yemeği organize eder. Bu durum Levent’in hiç hoşuna gitmez ve Levent bu yemeği iptal etmek için elinden geleni yapar. Sevda ve Levent yıllar sonra yine aynı sofradadır ama bu kez, birbirini yeni tanımaya başlayan iki yabancı gibi...

Defne, okuldaki kariyer gününe Levent’i davet eder. Levent’in yoğun programı yüzünden kariyer gününe Eray katılır. Ancak Levent’in büyük sürprizi başta Sevda olmak üzere herkesi duygulandırır.

YERİNE İSİMSİZLER

Dizinin yerine başrollerinde Uğur Güneş, Bülent Alkış ve Sedat Mert'in yer aldığı "İsimsizler" konuldu.

SEVDANIN BAHÇESİ OYUNCU KADROSU

Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Emir Khalilzadeh
Senarist: Birol Güven
Genel Koordinatör: Ahsen Tüzün

Oyuncular: Sibel Can (Sevda), Emre Kınay (Levent), Begüm Kütük (Aylin), Alina Boz (Defne), Baran Bölükbaşı (Tolga), Esra Kızıldoğan (Ayşe), Mehmet Bozdoğan (Hamdi), Berat Yenilmez (Eray), Hakan Atalay (Hakan), Haydar Köyel (Nuri), Yasemin Öztürk (Jale), Melehat Abbasova (Tatyana), Doğa Konakoğlu (Ufuk)

SEVDA’NIN BAHÇESİ DİZİSİNİN KONUSU

Levent ve Sevda büyük bir aşkla evlenmiş ancak 18 yıl önce boşanmışlardır. Her zaman daha fazlasını isteyen Levent'e Sevda ile birlikte kurdukları bu mutlu ama küçük hayat yetmemiştir. Kocasına büyük bir aşkla bağlı olan Sevda, Levent'in ondan ayrılmak istediği gün hamile olduğu haberini heyecanla vermek isterken, ayrılık teklifiyle yıkılır ve Levent'e hamile olduğunu söylemez. Levent, şuan da Defne adında bir kızı olduğundan bile habersizdir.

SIRLAR VE YALANLAR AŞKTAN BÜYÜK MÜDÜR?

Kader bir gün Levent ve Sevda'yı bir araya getirir. Sevda her şeyden habersiz, Levent ve eşi Aylin'in hayatına girer. Aylin'in Levent'in yeni karısı olduğundan habersiz olan Sevda, gerçeği öğrendiğinde ise vazgeçmek için çok geçtir. Yıllar sonra karşısında Sevda'yı görünce kafası karışan Levent'i zor günler beklemektedir. Levent ve Sevda yıllar sonra bir araya gelince, ikisinin de hayatı alt üst olur. Yıllardır gizli kalmış sırlar ve yalanlar bu yarım kalmış büyük aşkın önüne geçebilecek midir?

OYUNCU KADROSU

sibel_can

SİBEL CAN (SEVDA)

Sevda 18 yıl önce aşık olduğu adam tarafından terk edilen 40-45 yaşlarında bir kadındır. Terk edildiğinde hamile olan Sevda'nın şimdilerde 18 yaşında Defne adında güzel bir kızı vardır. Kocası Levent terk ettiğinde, Sevda hayatta yapayalnız kalmış kızını tek başına zorluklar altında büyütmüştür. Sevda ne yapar eder, kızını tüm zorluklara rağmen okutur. Yalnız kaldığı dönemde, geçimini sağlamak için tek çaresi yemek yapmaktır.

emre_kAnay

EMRE KINAY (LEVENT

)
Levent 45-50 yaşlarında çok başarılı ve zengin bir iş adamıdır. Her zaman daha fazlasında gözü olan, dünyayı gezmek, önemli girişimlerde bulunmak, zengin ve başarılı bir adam olmak isteyen Levent, Sevda ile olan evliliğini bu hayallerinin önünde bir engel olarak görmüş, küçük ama mutlu hayatları ona yetmeyince 18 yıl önce bu evliliği bitirmiştir.

begAm_kAtAk

BEGÜM KÜTÜK (AYLİN)

Aylin 30-35 yaşlarında genç ve çok güzel bir kadındır. Aylin'in bir restoran açma hayali vardır. Yemek merakından dolayı birçok kursa giden ancak başarılı olamayan Aylin bir türlü bu hayalini hayata geçirememiştir. Aylin'in en iyi olmak isteyen egoist bir tarafı vardır. Kariyerist bir kadın olan Aylin başarılı olma yolunda önüne gelen herkesi gözden çıkarabilir.

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.