Kampanyaya sms ile katılana özel teklif! Tek seferlik harcama ile 3 bin TL kazandıracak!

Ziraat Bankası mobil başvuru özel 3000 TL hediye kampanyasını duyurdu. Bu benzersiz teklif belirli şartları karşılayan kişiler için 15 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyor.

Bankaların kampanya dönemlerinde ek kazanç sağlatacak ve bütçeyi destekleyecek uygulamaları müşterilerine yeni fırsatlar oluşturuyor. Ziraat Bankası başlattığı yeni kampanya ile sadece Bankkart kredi kartı ve Banka kartı özelliği bulunan kişiler için büyük müjdesini duyurdu.

3 BİN TL NASIL KAZANILIR?

Ziraat Bankası ile Kappatur internet sitesi üzerinden yapılacak tek seferlik 10.000 TL ile 15.000 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışveriş 1000 TL kazandırıyor. 15.000 TL ile 30.000 TL arasında yapılacak peşin ya da taksitle alışverişe 1.500 TL, 30.000 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişE ise 3.000 TL Bankkart Lira hediye ediliyor.

BİN TL KAMPANYASINA SMS İLE BAŞVURU!

Kampanyaya sms ile katılana özel teklif! Tek seferlik harcama ile 3 bin TL kazandıracak!

Tatili ucuza getiren kampanya ek kazanç da sağlatıyo. 15 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Bankkart Mobil uygulama üzerinden katılım sağlaması mümkündür. İsteyenler sms yoluyla da kampanyaya katılabilir. Konu üzerine detaylı bilgi almak isteyenler;

Ziraat Bankası Mobil müşteri hattı ya da bankkart.com.tr web sitesi adresini kullanabilir.  Kampanyaya cep telefonu numarası ile kayıt olmak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmına KAPPATUR yazıp 4757'ye sms olarak gönderebilir.

3 BİN TL İNDİRİM HESABA NE ZAMAN YÜKLENİR?

Kampanya dönemi devam ederken Ziraat Bankası tarafından duyurulan bu yeni güncelleme kapsamında kazanılan tüm Bankkart Liralar 22 Mayıs tarihinde hesaba yüklenir. 3 Temmuz 2023 tarihine kadar anlaşmalı iş yerlerinde kullanılabilir. Kazanılan Bankkart Liraların Bankkart POS cihazı üzerinden harcanması gerekiyor. Kampanya dönemi boyunca her müşteri en fazla 3.000 TL Bankkart Lira kazanabilir.

3 BİN TL KAZANDIRAN KAMPANYA DETAYLARI

Ziraat Bankası'nın kampanyasından faydalanmak isteyenler Kappa Tur Merkez Ofisi 444 0 577 numaralı hattı arayarak konu üzerine detaylı bilgi alabilir. Yaşanan sorunlara yönelik kappatur.com web sitesi üzerinden iletişime geçilebilir. Ek kart ile yapılacak harcamalar asıl karta yansıtılır. Bireysel kart ve Bankkart ile yapılacak harcamalar geçerlidir. Ziraat Bankası kampanya üzerinde değişiklik yapabilir.

Kampanyaya sms ile katılana özel teklif! Tek seferlik harcama ile 3 bin TL kazandıracak! ile ilgili etiketler Kampanya tatil Ziraat Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.