Kampanya parasına dokunmayan Baykar, Ukrayna'ya 3 Bayraktar TB2 SİHA hibe edecek

Ukrayna halkı, Bayraktar TB2 SİHA alabilmek için 'Halkın Bayraktar’ı' adlı bir kampanya düzenlemişti. Kampanyada hedefe ulaşılırken, Baykar şirketi, 3 SİHA’yı Ukrayna’ya hibe edeceğini açıkladı. Ayrıca Baykar, kampanyada toplanan tüm bağışın Ukrayna’nın onurlu halkının faydasına kullanılmasını istedi.

Rusya'nın ülkelerine saldırılarına karşı Ukrayna halkı, Bayraktar TB2 SİHA alabilmek için 'Halkın Bayraktar’ı' adlı bir kampanya düzenlemişti.

Ünlülerin, gazetecilerin, sanatçıların, futbolcuların hatta çocukların destek olduğu kampanyada hedefe ulaşıldı. Vatansever Ukrayna halkının belirledikleri hedefe ulaşma arzusu ve dayanışma ruhunun kendilerini etkilediğini belirten Baykar şirketi, 3 SİHA’yı Ukrayna’ya hibe edeceğini açıkladı. Baykar, kampanyada toplanan tüm bağışın Ukrayna’nın onurlu halkının faydasına kullanılmasını istedi.

Kampanya parasına dokunmayan Baykar, Ukrayna'ya 3 Bayraktar TB2 SİHA hibe edecek

Baykar'dan şu duyuru yapıldı:

"Ukrayna halkının vatanlarını savunabilmek adına Bayraktar TB2 SİHA alabilmek için 'Halkın Bayraktar’ı' adıyla düzenlediği bağış kampanyasının çok kısa bir sürede başarıyla tamamlandığını öğrendik

Kamuoyunun tanıdığı isimler, gazeteciler, sanatçılar, futbolcular, iş insanları, sıradan insanlar, hatta çocuklar bu kampanyanın başarıya ulaşabilmesi adına büyük veya küçük demeden bağışlar yaparak ülkelerini desteklemek için katkıda bulundular.

Vatansever Ukrayna halkının belirledikleri hedefe ulaşma arzusu ve dayanışma ruhu bizi de etkiledi. Baykar olarak toplanan bağışlar ile alınması hedeflenen 3 adet Bayraktar TB2 SİHA’yı hiçbir ücret talep etmeden Ukrayna’ya hibe ediyoruz. Bu hedef için toplanan tüm bağışın ise Ukrayna’nın onurlu halkının faydasına kullanılmasını rica ediyoruz.

Baykar olarak adil bir çözümü arzuladığımızı ve kalıcı bir barış için dua ettiğimizi saygıyla bildiririz."

Kampanya parasına dokunmayan Baykar, Ukrayna'ya 3 Bayraktar TB2 SİHA hibe edecek ile ilgili etiketler BAYKAR Ukrayna bayraktar tb2 siha hibe bağış kampanyası Halkın Bayraktarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.