Kamerunlu yıldız oyuncu Sırbistan maçı öncesi kadrodan çıkarıldı

FIFA 2022 Katar Dünya Kupası G Grubu’nda bulunan Afrika temsilcisi Kamerun’da Sırbistan maçı öncesi bir oyuncu kadro dışı bırakıldı.

2022 Dünya Kupası'nda G Grubu'nda mücadele eden Kamerun, grubun ikinci maçında Sırbistan'la karşılaşacağı maç öncesinde beklenmedik bir olay yaşandı.

2022 Dünya Kupası G Grubu’nun ilk maçında İsviçre ile Kamerun, Al Janoub Stadyumu’nda karşılaşırken, müsabakada Arjantinli hakem Facundo Tello düdük çaldı. Galatasaray’ın İsviçreli forveti Haris Seferovic ile Beşiktaşlı Kevin N’Koudou maça yedek kulübesinde başladı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın 48. dakikasında Shaqiri’nin pasıyla golünü atan Breel Embolo, İsviçre’yi 1-0 öne geçirdi. İsviçre’de Seferovic 72. dakikada, Kamerun’da ise N’Koudou 74. dakikada oyuna dahil oldu. İki takım da kalan sürede girdiği pozisyonlardan sonuç alamazken, kırmızı-beyazlılar sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

İLK 11’DE BEKLENMEDİK DEĞİŞİKLİK

Kameron Teknik Direktörü Song'tan Sırbistan karşısında da ilk İsviçre maçında olduğu gibi bir ilk 11 bekleyenler kadroda önemli bir ismin olmadığını fark etti. Fakat gerçek kısa sürede ortaya çıktı. 

SIRBİSTAN’A FARKLI KADRO

Kamerun'un Sırbistan karşısındaki ilk 11'i şöyle açıklandı: Epassy, Tolo, Nkoulou, Castelletto, Fai, Kunde, Hongla, Zambo Anguissa, Mbeumo, Choupo Moting, Toko Ekambi

ONANA’NIN YERİNE EPASSY KADRODA

İsviçre karşısında oynanan ilk maçta kaleyi koruyan Onana'nın yerine Epassy'i kadroda görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

ONANA KADRO DIŞI BIRAKILDI

İlk maçtaki iyi performansına rağmen neden kadroda alınmadığı merak edilen Onana'yla ilgili gerçek ortaya çıktı.  Maçtan önce Kamerun Teknik Direktörü Rigobert Song ile tartışan Onana'nın kadrodan çıkarıldığı öğrenildi. 

KALECİLİK TARZI KAVGASI

Song ile Onana arasında kalecilik tarzı üzerine bir tartışma yaşandığı ve teknik direktörünün riskli oynamamasını istediği Onana’nın kalecilik tarzından vazgeçmeyeceğinde direttiği ifade edildi.

BİR DAHA OYNAMAYABİLİR

Özür dilemeyi reddeden ve hocasının sözünü dinlemeyen Onana'nın tamamen DÜnya Kupası kadrosundan çıkarılabileceği de iddia edildi.

FANATİK

Kamerunlu yıldız oyuncu Sırbistan maçı öncesi kadrodan çıkarıldı ile ilgili etiketler Kamerun 2022 Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.