Kamerun Sırbistan mücadelesi 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. G grubu karşılaşmasında Kamerun ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Kamerun ile Sırbistan 3-3 berabere kaldı.

2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu ikinci maçında Kamerun, 3-1 geriye düştüğü maçta Sırbistan'la 3-3 berabere kaldı.

Al Janoub Stadyumu'nda, Birleşik Arap Emirlikleri hakemi Mohammed Abdulla Hassan'ın yönettiği mücadelede Kamerun, 29'uncu dakikada Jean-Charles Castelletto'nun golüyle 1-0 öne geçti. Sırbistan ise 45+1'de Strahinja Pavlovic, 45+3'te Sergej Milinkovic-Savic ve 53'üncü dakikada Aleksandar Mitrovic ile 3-1'lik üstünlük sağladı. İkinci yarı baskısını artıran Kamerun, 64'üncü dakikada Vincent Aboubakar ve 66'ncı dakikada Maxim Choupo-Moting'in golleriyle skorda dengeyi yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takım da gruptaki ilk puanlarını aldılar. (3-3)

Bu arada Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Kevin N'Koudou da yedek çıktığı maçın 81'inci dakikasında Bryan Mbeumo'nun yerine oyuna dahil oldu.

G Grubu'nda 2 Aralık tarihinde oynanacak son maçlarda Kamerun ile Brezilya, Sırbistan ile de İsviçre karşı karşıya gelecek.

1966'dan bu yana oyuna sonradan girdiği bir Dünya Kupası maçında hem gol atan hem de asist yapan ilk Afrikalı oyuncu Vincent Aboubakar.

Kamerun Sırbistan mücadelesi 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı ile ilgili etiketler Kamerun Sırbistan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.