Kamerun - Sırbistan maçın sonrası Vincent Aboubakar konuştu: Sırbistan'ın korktuğunu hissettik!

Sırbistan karşısında oyuna girdikten sonra Kamerun'un maçı çevirmesinde başrol oynayan Vincent Aboubakar, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası G Grubu'nda Kamerun ile Sırbistan, Al Janoub Stadı'nda kozlarını paylaştı. Sırbistan devreye 2-1 önde girip maçı 3-1'e getirse de 55'te oyuna giren Vincent Aboubakar takımının kurtarıcısı oldu. 

ESKİ BEŞİKATAŞLI AFRİKA ASLANINI AYAĞA KALDIRDI

64. dakikada Aboubakar, durumu 3-2 yaparak farkı 1'e indirdi. 66'da ise hızlı gelişen atakta Maxim Choupo-Moting, yine Aboubakar'ın asisti ile maçı 3-3'e getirmeyi başardı. 

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Aboubakar, "Sırbistan'ın korktuğunu ve geride ağır oyunculara sahip olduğunu hissettik. Hocamın benden oyuna derinlik katmamı isteyeceğini biliyordum. Kazanamadık ama beraberliği yakaladık" dedi.

Bu sonucun ardından iki takım da 1'er puanda yer aldı. Kamerun, gruptaki son maçında Brezilya ile oynayacak. Sırbistan ise İsviçre ile karşı karşıya gelecek. 

Kamerun - Sırbistan maçın sonrası Vincent Aboubakar konuştu: Sırbistan'ın korktuğunu hissettik! ile ilgili etiketler Kamerun Sırbistan 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Vincent Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.