Kamalak Hukuk Bürosu mağdurları isyan ediyor!

Saadet Partisi eski Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın oğlu Muhammet Furkan Kamalak, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olmasıyla gündeme gelmişti. Kamalak, ayrıca sahibi olduğu Kamalak Hukuk Bürosu tarafından sosyal medya hesabı üzerinden Meral Akşener, Metin Fevzioğlu ve Can Ataklı gibi isimlere hakaret ettiği iddia edilen kişilere ceza üstüne ceza gönderdiği iddialarıyla da adından söz ettirdi.

Saadet Partisi eski Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın oğlu Muhammet Furkan Kamalak, geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'ye geçtiğini duyurdu. 

SP Genel Başkanı'nın oğlu İyi Parti'den milletvekili adayı oldu

Meral Akşener'in partisine geçen avukat Muhammet Furkan Kamalak'ın hukuk şirketi de bazı skandallarla gündeme geldi.

TAZMİNAT ÜSTÜNE TAZMİNAT! 

Geçtiğimiz dönemlerde Meral Akşener'e sosyal medya hesaplarında yazılan 'hakaret ve küfür' içeriklerine açtığı tazminat davası ile gündeme gelen Furkan Kamalak mağdurları isyan ediyor.

Öyle ki bir çok vatandaşa Furkan Kamalak'ın sahibi olduğu Kamalak Hukuk Bürosu'ndan yüksek meblağlarla davalar açıldı.

Özellikle orta yaşlı vatandaşların çoğunluk olarak kullandığı Facebook platformu üzerinden en ufak bir eleştiriye de dava açtığı iddia edilen Furkan Kamalak, uzlaşma talebini kabul etmeyenler için daha sonrasında bu davalara bir de manevi tazminat cezası ekletiyor. 

Kamalak Hukuk Bürosu mağdurları isyan ediyor! - Resim : 2

Evine giden mahkeme kağıdı ile şaşkına uğrayan vatandaşların bazıları ise bu hakaret içerikli paylaşımdan haberlerinin dahi olmadığını iddia ediyor.

HAPİS CEZASI ALAN BİLE VAR!

SuperHaber'den Seçil Balık'ın ulaştığı Kamalak mağdurlarından Tuncay Büyük, 2018 yılında Facebook hesabından kendisinin bilgisi dışında Metin Fevzioğlu hakkında hakaret içerikli bir paylaşım yapıldığını açıkladı. Daha sonrasında Kamalak Hukuk Bürosu tarafından dava edilen Büyük, önce para cezasına çarptırıldı. Bu cezayı ödeyemeyen Tuncay Büyük'ün ardından krediyle aldığı evine de haciz koyuldu.

Kamalak Hukuk Bürosu mağdurları isyan ediyor! - Resim : 3

Bütün bu olayların ardından mağdur Tuncay Büyük, 2 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İşini kaybeden ve sicili bozulan Büyük, bir de avukat masraflarını ödedi.

YENİDEN MAVENİ TAZMİNAT DAVASI AÇILDI

Bütün bunlar yetmezmiş gibi yeniden düzenini kurmaya çalışan Tuncay Büyük'e Kamalak Hukuk Bürosu tarafından bir darbe daha geldi. Mağdur vatandaşa 'manevi tazminat' adı altında bir ceza kağıdı daha gönderildi.

Kamalak Hukuk Bürosu mağdurları isyan ediyor! - Resim : 4

Ulaştığımız Tuncay Büyük, "Söz konusu paylaşım 2018 ylında yapılmış. Ancak bu paylaşımdan herhangi bir bilgim yok. Mahkemeye bu paylaşımın hangi telefondan, hangi cihazdan yapıldığını araştırılması için bir dilekçe yazdım, ancak talebim reddedildi. 2018 yılında yapılan paylaşıma 2022 yılında dava açılmış. Avukat masrafını ödemek için de kredi çektim. Şu an sabıkam bozulduğu için işimden de oldum. Geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var. Benim gibi çok sayıda mağdur olduğunu da duydum. Lütfen sesimizi duyurun. Şimdi de manevi tazminat davası açmışlar ve yeniden 13 bin TL ücret istiyorlar" ifadeleriyle yaşadıklarını dile getirdi.

 

 

Kamalak Hukuk Bürosu mağdurları isyan ediyor! ile ilgili etiketler İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.