Kalem üretimi yapan atölyede patlama: 3 yaralı...

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde keçeli kalem üretimi yapılan atölyede meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Sandıklı Yeni Sanayi Sitesi 24'üncü Blok'ta Hasan Arısoy'a ait keçeli kalem üretimi yapılan işyerinde saat 17.00 sıralarında boya ve kimyasalların parlaması sonucu patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte yangın çıktı. Patlamada 26 yaşındaki Arif Tanrıkulu, 19 yaşındaki Ali Osman Yıldırım ve 14 yaşındaki Muhammet Yıldırım yaralandı.

İhbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralılar ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, durumu ağır olan Arif Tanrıkulu, buradaki ilk müdahalesinin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, atölyedeki boya ve diğer yanıcı maddelerin tutuşması nedeniyle güçlük yaşadı. AFAD ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda iş makinesiyle bir kısmı yıkılan atölyedeki yangın, yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

Atölyenin yakınında işyeri bulunan 56 yaşındaki İbrahim Irmak, “Çalıştığım sırada büyük bir patlama meydana geldi. Parçalar bize doğru fırladı. Yaralanan bir kişinin kendi imkanları ile dışarı çıktığını gördüm. Hemen yaralıya yardım ettik. Ardından ilk yardım ekiplerine durumu bildirdik" dedi.

Kalem üretimi yapan atölyede patlama: 3 yaralı... ile ilgili etiketler Afyonkarahisar patlama kalem atölye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.