Kalbini çalan kız için otobüs çaldı!

Üç gün önce tanıştığı genç kıza gönlünü kaptıran M.G. kızı kaçırmak için muavin olarak çalıştığı otobüs firmasının aracını çaldı.

Bir otobüs firmasında muavinlik yapan M.G., 3 gün önce çalıştığı yolcu otobüsünde tanıştığı genç kıza, gönlünü kaptırdı.M.G., tanışıp arkadaş olduğu kızı kaçırmaya karar verdi.

ARACI DÜZ KONTAKLA ÇALIŞTIRDI

Önceki gün M.G., Tuzla'da Mehmet Gül'e ait, park halindeki 34 BAD 058 plakalı yolcu otobüsünü, düz kontakla çalıştırıp kaçırdı. M.G., saat 01.00 sıralarında yakıt almak için Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna girdi.

Kalbini çalan kız için otobüs çaldı!

VERESİYE YAKIT İSTEYİNCE ŞÜPHELENDİLER

İçinde yolcusu bulunmayan otobüsü kullanan M.G., parasının olmadığını söyleyip, veresiye yakıt istedi. M.G.'nin durumundan şüphelenen istasyon çalışanları, jandarmaya haber verdi.Gelen Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri, otobüsün İstanbul’da çalındığını belirleyip, M.G.'yi gözaltına aldı.

SERBEST BIRAKILDI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.G., çıkarıldıkları mahkemede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Otobüs ise sahibine teslim edildi.

Kalbini çalan kız için otobüs çaldı! - Resim : 2

Kalbini çalan kız için otobüs çaldı! ile ilgili etiketler Otobüs Orhangazi aşık kaçırma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.