Kalbine dayadığı silahın tetiğine bastı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 28 yaşındaki fırıncı ustası intihar girişiminde bulundu. Kalbine silahı dayayan Abdullah Kiriş adlı şahsı ikna etmesi için olay yerine kardeşi çağrıldı. Kardeşini vazgeçirmeye çalışan kardeşinin öfkelenip eline tokat attığı Kiriş, bir anda tetiğe bastı. Ağır yaralanan Abdullah Kiriş hastanede tedavi altına alındı. Kiriş'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kiriş'in intihar girişimini sosyal medyadan duyurduğu ve ailesinden helallik istediği ortaya çıktı.

Dehşete düşüren olay bugün saat 10.30 sıralarında Çanakkale, Gelibolu ilçe merkezinde bulunan Piri Reis Müzesi önünde yaşandı.

Elindeki tabancayı kalbine dayayan fırıncı ustası Abdullah Kiriş (28) intihar teşebbüsünde bulundu. 

Kiriş'in intihar teşebbüsünden önce bunu sosyal medyadan duyurduğu görüldü. 

Kalbine dayadığı silahın tetiğine bastı

Gelen ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis çevre güvenliğini alırken, olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü ve İlçe Kaymakamı Hakan Kılıçkaya, Abdullah Kiriş'i ikna etmeye çalıştı.

Uzun uğraşlar sonuç vermezken olay yerine bu kez de Kiriş'in kardeşi çağrıldı.

Ancak ikna sırasında kardeşi öfkelenip Kiriş'in eline tokat attı. Bu sırada Abdullah Kiriş kalbine dayadığı tabancanın tetiğini çekti.

Kalbine dayadığı silahın tetiğine bastı - Resim : 2

Bir el silah sesinin duyulmasının ardından yere düşen Kiriş olay yerinde bekletilen ambulansla Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Kiriş'in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

Kalbine dayadığı silahın tetiğine bastı - Resim : 3

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Abdullah Kiriş'in intihar edeceğini dakikalar öncesinden sosyal medya hesaplarından duyurarak helallik istediği tespit edildi.

Mesajında hayattan hiçbir beklentisinin kalmadığını söyleyen gencin, kendisini ölüme götüren süreci tüm detaylarıyla anlattığı görüldü. Kiriş sosyal medya hesabında şunları anlattı:

"Hayattan hiçbir beklentim kalmadı, hiçbir işimde yolunda gitmiyor zaten. Gece olunca yastığa kafamı koyduğumda kuracak bir hayalimde kalmadı. 28 yıldır kurduğum hayallerin gerçekleşmediği gibi bundan sonrası için de ümidim yok. Bir işim bile yok, sabıkalı olduğum için nereye başvursam hep pislik gözüyle bakıldım.

Oysa ki suçun ne diye bile sormadılar. Birçok şeyden yoruldum. Annem güzel annem fedakar annem. Yemedin içmedin giymedin giydirdin. Hep bizim için mücadele ettin. Yıllardır sana layık evlat olamadım. En çok beni sen affet. Bu seni son üzüşüm özür dilerim. Fatih koçum anneme sahip çık. Sakın üzme kendini de. Senden tek istediğim anneme bir of bile demeden sahip çık. Belki sana da abilik edememişimdir hakkını helal et. Deniz abiciğim güzel kardeşim sende affet beni. Abin seni çok seviyor. Seni o kadar özledim ki Allah biliyor. Babam senelerdir görüşemiyoruz. Dargındık babamsın atamsın sende hakkını helal et.

Sakın annemi üzecek tek kelime etme hakkımı helal etmem sana. Ablam gül aramız pek iyi değil biliyorum sende hakkını helal et ardamı yektamı benim için öp. Hakkınızı helal edin. Silahı nereden bulmuş polis abiler sorarsa ismini bilmediğim bir abiden para karşılığında aldım. Zaten buda çok önemli değil silah olmazsa ip var. Daha çok yazmak isterdim ama uzatmaya gerek yok. Hepiniz hakkınızı helal edin. Vasiyetim beni Gelibolu Alaaddin kalfa mezarlığına gömün. İşiniz olmazsa arada ziyaretime gelin canım sıkılır."

Kalbine dayadığı silahın tetiğine bastı - Resim : 4

Kalbine dayadığı silahın tetiğine bastı ile ilgili etiketler Çanakkale Gelibolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.