"Kalan maçlar için hata lüksümüz kalmadı!"

Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Real Madrid'de başkan Florentino Perez'in teknik direktör Zinedine Zidane'ı Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları mücadele öncesi uyardığı öğrenildi.

Real Madrid, La Liga'da liderlik koltuğunda oturmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı iki maçta yalnızca 1 puan toplayabildi. İspanyol kulübünün başkanı Florentino Perez'in teknik direktör Zinedine Zidane'ı temsilcimiz Galatasaray'la 22 Ekim'de karşılaşacakları mücadele öncesinde uyardığı öğrenildi.

İspanya'da yayım yapan Sport gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Perez'in Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak kritik maçı Barcelona ile kozlarını paylaşacakları El Clasico'dan daha önemli gördüğü ifade edildi. Haberde Şampiyonlar Ligi'ndeki olası bir başarısızlığa tahammülü olmadığı aktarılan Perez'in Zidane'a "Gruptaki kalan maçlar için hata lüksümüz kalmadı." dediği belirtildi.

"Kalan maçlar için hata lüksümüz kalmadı!" ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Zinedine Zidane
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.