Kahvehanede silahlı kavga: 6 yaralı...

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde bir kahvehanede iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan iki grup bir kahvehanede karşılaştı. İki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kahvehanedeki bazı vatandaşlara da kurşunların isabet ettiği kavgada 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Olay sırasında kahvehaneye intikal eden polis ekiplerinin aracına da kurşun isabet ettiği öğrenildi.

Yaralılardan durumu ağır olan Ali E. ile Süleyman E. ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesine kaldırıldı. Ağır yaralı Süleyman E. yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan Zekeriya Uğur T., Halil İbrahim Ç., Erkan I. ve Sinan T.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay sonrası polis ekiplerince hastane çevrelerinde de geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kahvehanede silahlı kavga: 6 yaralı... ile ilgili etiketler Afyonkarahisar kahvehane silahlı kavga
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.