"Kahvaltı yapıyoruz top girmeyince önemi kalmıyor"

Fenerbahçe Sivas deplasmanında 0-0 berabere kalarak 2 puan daha kaybetti. Üstelik sarı lacivertli takım 9 haftada sadece 6 gol atarak Süper Lig tarihindeki en kötü sezonunu yaşıyor. Peki, sorun ne? Takım sol beklerinden İsmail Köybaşı soruna ilginç bir açıklama getirdi.

Maç sonrası beIN Sports'a konuşan İsmail Köybaşı, "Gerekli her şeyi yapıyoruz. Kahvaltı mı? Yapıyoruz. Antrenman mı? Yapıyoruz. Takım aktivitesi mi? Evet. Ancak top girmeyince bunların önemi kalmıyor." sözleri ile kendisini ve takım arkadaşlarının gol ve 3 puan orucunu açıkladı.

"O TOP ÇİZGİYİ GEÇMEDİ ÇÜNKÜ BİZ GOL YEMİYORUZ"

Köybaşı sözlerine, "Daha önce böyle bir durumda olmadım. Bu durumdan bizi galibiyetler serisi çıkarır. Başka çaremiz yok. O top çizgiyi geçmedi çünkü biz gol yemiyoruz. Özür dilerim, durumun farkındayız. Bu da önemli. İvmeyi yukarı taşıyınca yukarı çıkacağız” diye devam etti...

"Kahvaltı yapıyoruz top girmeyince önemi kalmıyor" ile ilgili etiketler Fenerbahçe İsmail Köybaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.