Kahreden cinayette yeni gelişme! Sezen Ünlü'yü hamileyken öldüren caniye müebbet hapis

17 yaşındaki hamile Sezen Ünlü’nün İzmir’in Konak ilçesinde birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürülmesi tüm Türkiye’yi derinden üzmüştü. Korkunç cinayetle ilgili yaşanan yeni bir gelişmeyle, Ünlü'yü 17 yerinden bıçaklayarak öldüren Anıl Yolum’a indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

26 Mart 2020’de İzmir’in Konak ilçesi'nde, 5 aylık hamile Sezen Ünlü (17) sokakta yürüdüğü esnada arkasından gelen nikahsız eşi Anıl Yolum (24) tarafından bıçaklanmıştı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılan Ünlü, hastanede verdiği yaşam mücadelesini de maalesef kaybetmişti. Bıçaklı saldırı sırasında hamile olan Ünlü’nün bebeğinin de öldüğü belirtilmişti. Gözaltına alınan Anıl Yolum ise,  sevk edildiği adliyede tutukluluk kararı çıkmıştı.

2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENDİ

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Anıl Yolum için ‘Gebe olduğu bilinen kadını öldürme’ ve ‘Çocuğu kasten öldürmek’ suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi cezası istendi.
İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasına tutuklu sanık Anıl Yolum, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Kahreden cinayette yeni gelişme! Sezen Ünlü'yü hamileyken öldüren caniye müebbet hapisKahreden cinayette yeni gelişme! Sezen Ünlü'yü hamileyken öldüren caniye müebbet hapis - Resim : 2

''UĞRAMIŞ OLDUĞUM TAHRİK ALTINDA EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİM''

Mahkeme başkanı, karardan önce son sözü sanığa verdi. Pişman olduğunu savunan Yolum, “Sezen, bana çocuğun benden olmadığını söyledi ve hakaret etti. Ben de uğramış olduğum tahrik altında eylemi gerçekleştirdim. Kendimden utanıyorum. Bir anlık öfkeyle, karnında çocuğumu taşıyan eşimi hunharca katlettim. Geceleri rüyamda onları görüyorum. Sezen’in ailesinden de özür diliyorum. Keşke zamanı geriye alabilseydik de bu olay yaşanmasaydı” dedi.

İNDİRİMSİZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mahkeme heyeti, verdiği aranın ardından açıkladığı kararında olayda haksız tahrik nedeni görmediklerini bildirerek, Yolum’u ‘Gebe olduğu bilinen kadını kasten öldürme’ suçundan indirimsiz olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırarak duruşmayı sonlandırdı.

İHA

Kahreden cinayette yeni gelişme! Sezen Ünlü'yü hamileyken öldüren caniye müebbet hapis ile ilgili etiketler İzmir hamile eş ağırlaştırılmış müebbet hapis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.