Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi? 14 Şubat kar tatili var mı?

Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi? Bugün bazı illerde okullar tatil edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre birçok ilin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kahramanmaraş'ta okulların tatil olup olmayacağı ise merak ediliyor.

Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi? Kar yağışı yurdun farklı kesimlerde etkisini gösteriyor. Kar yağışı sonrasında ise kar tatili ile ilgili haberler merak edilmeye başlandı. Peki 14 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta kar tatili var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz (Sinop ve Samsun dışında), Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar çevreleri ve Kütahya'nın doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu Bölge geneli ile Niğde, Nevşehir, Aksaray, Kayseri, Malatya, Elazığ çevrelerinde kuvvetli kar (10-20 cm. kar), Van, Hakkari ve Şırnak'ta yoğun kar şeklinde (20 cm. üzeri) olacağı tahmin edilen yağışların; İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Kütahya, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde ise yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

14 ŞUBAT'TA KAHRAMANMARAŞ'TA OKULLAR TATİL Mİ?

14 Şubat 2020 tarihi ile ilgili henüz açıklama yapılmadı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş, eski ve halk arasındaki adıyla Maraş, Türkiye'nin Akdeniz Bölgesinde bulunan bir ili ve en kalabalık on sekizinci kenti. 2020 itibarıyla 1.154.102 nüfusa sahiptir. Kurtuluş Savaşı'nda işgale direnişi nedeniyle TBMM tarafından 5 Nisan 1925'te şehre İstiklal Madalyası verildi. Maraş olan adı, 7 Şubat 1973'te Kahramanmaraş olarak değiştirildi.

Osmanlı seyyahı Evliya Çelebi, ise Seyahatnamesinde Maraş halkı için, "Kelimatları lisan-ı Türkidir ve ekseriya halkı Türkmendir" der. Maraş ve çevresi başta Oğuzların Avşar, Bayat ve Beydili boyları çoğunlukta olmakla birlikte hemen hemen 24 Oğuz boyunun tamamı mevcuttur.

Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi? 14 Şubat kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Son dakika kar 14 Şubat Kar tatili yarın
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.