Kahramanmaraş'ta feci kaza: Cenaze namazı kılanların arasına kamyon daldı!

Kahramanmaraş'ta cenaze namazı kılanların arasında freni boşalan kamyon daldı. Feci kazada can kayıpları ve yaralılar olduğu öğrenildi. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si ağır 25 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta, freninin boşaldığı öne sürülen kamyon, mezarlıkta cenaze namazı kılanların arasına daldı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Kaza, öğle saatlerinde Andırın ilçesi Darıovası Mahallesi'nde meydana geldi. Mezarlıkta freninin boşaldığı iddia edilen kamyon, önündeki araçlara çarptıktan sonra cenaze namazı kılanların arasına daldı. Namaz için sat tutan çok sayıda kişi, aracın altında kaldı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ölenlerin olduğu bilidirilirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Ekipler, kamyonun altında kalan kişileri kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

KAHRAMANMARAŞ VALİSİ ACI BİLANÇOYU DUYURDU

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si ağır 25 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Ekipler, kamyonun altında kalan kişileri kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay yerinden görüntüler;

Kahramanmaraş'ta feci kaza: Cenaze namazı kılanların arasına kamyon daldı!

Kahramanmaraş'ta feci kaza: Cenaze namazı kılanların arasına kamyon daldı! - Resim : 2

Kahramanmaraş'ta feci kaza: Cenaze namazı kılanların arasına kamyon daldı! - Resim : 3

Kahramanmaraş'ta feci kaza: Cenaze namazı kılanların arasına kamyon daldı! ile ilgili etiketler Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.