Kahramanmaraş'ta 'Edebiyat Yolu' açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş-Göksun karayolu üzerindeki tünellerin açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Güzel insanlarımızın ismini buralara vermek istedik. Aşık Mahzuni Şerif'in, Abdurrahim Karakoç, Cahit Zarifoğlu'nun, Erdem Beyazıt'ın, Nuri Pakdil'in, Sezai Karakoç ve Necip Fazıl Kısakürek'in isimlerini köprü ve tünellere verdik. Yolun adının da Edebiyat Yolu olması kadar tabii bir şey olamaz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş-Göksun karayolu tünellerin açılışında konuştu. 

Kahramanmaraş'ta 'Edebiyat Yolu' açıldı

Erdoğan'ın açıklamaları: 

Kahramanmaraş-Göksun karayolunun tamamını bugün resmen hizmete açıyoruz. Bu yol stratejik bir yatırımdır. 64.1 kilometrelik yolda 11 adet çift tüp tünel, 2 viyadük, 3 köprü, 6 köprülü kavşak bulunuyor.

YOLUN ADI: EDEBİYAT YOLU

Güzel insanlarımızın ismini buralara vermek istedik. Aşık Mahzuni Şerif'in, Abdurrahim Karakoç, Cahit Zarifoğlu'nun, Erdem Beyazıt'ın, Nuri Pakdil'in, Sezai Karakoç ve Necip Fazıl Kısakürek'in isimlerini köprü ve tünellere verdik. Yolun adının da Edebiyat Yolu olması kadar tabii bir şey olamaz.

İllerimiz arasındaki hizmet ve altyapı farkı 18 yıl öncesine göre büyük oranda ortadan kalkmıştır. Ankar'da ne varsa, Edirne'de de, Hakkari'de de o vardır.

Kahramanmaraş'ta 'Edebiyat Yolu' açıldı ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Cumhurbaşkanı Erdoğan edebiyat yolu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.