Kahramanmaraş depremi sonrası duyduklarına isyan etti! Hande Sarıoğlu paylaştı: “Kum olmuş binaların sorumluluğu nasıl Allah’ın işi olabilir?”

Kahramanmaraş depreminden sonra sosyal medya paylaşımı gerçekleştiren ünlü spiker Hande Sarıoğlu, “Kum olmuş binaların sorumluluğu nasıl Allah'ın işi olabilir?” sözleri ile adeta isyan etti. İşte o paylaşım…

Depremde ikinci günü geride bırakmış olan Türkiye’de arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken; pek çok isimden de merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen büyük deprem felaketine ilişkin paylaşım geldi. Ünlü isimlerin ‘Geçmiş olsun’ mesajlarını peş peşe ilettiği büyük deprem felaketinin ardından pek çok sosyal medya paylaşımına sinirlenen ünlü spiker Hande Sarıoğlu ise, sert çıktı.

İlk olarak 7.7, ardından ise 7.6 büyüklüğünde iki deprem atlatan Kahramanmaraş başta olmak üzere Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Şanlıurfa ve Adana illerinde yaşanan felaket, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Sosyal medya paylaşımları ile depremzedelere destek olan ünlü isimler, bağışlar yaparak da depremzedelerin yaralarını sarmak için arka arkaya harekete geçti. Ancak bazı ünlü isimler, deprem sonrası yapılan sosyal medya paylaşımlarına tepki göstermekten geri duramadı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI HANDE SARIOĞLU’NU RAHATSIZ ETTİ

Kahramanmaraş depremi sonrası duyduklarına isyan etti! Hande Sarıoğlu paylaştı: “Kum olmuş binaların sorumluluğu nasıl Allah’ın işi olabilir?”

Tarihin en büyük depremlerinden biri olan ve tam 10 ilde yıkımı ortaya çıkaran Kahramanmaraş depreminin yankıları devam ederken; bazı sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı ‘Allah’ın işi’, ‘Allah bilir’, ‘Deprem anında Mars’ta olsan bile ölebilirdin’ gibi paylaşımlara sinirlenen Hande Sarıoğlu, bir paylaşım gerçekleştirdi.

Deprem sonrası kişilerin sorumluluk almamasından ve geçmişte yaşanan depremden ders çıkartılmamasından rahatsız olan Hande Sarıoğlu, gönderi paylaştı. “Kum olmuş binaların sorumluluğu nasıl Allah'ın işi olabilir?” diyerek isyan eden Hande Sarıoğlu’nun paylaşımına çok sayıda destek geldi.

HANDE SARIOĞLU, BİLİME İŞARET ETTİ

Doğu Anadolu Fayı’ndaki ilk kırılmanın 130 atom bombası büyüklüğünde etkiye neden olduğunun hesaplandığı Kahramanmaraş depreminin acı bilançosu Hande Sarıoğlu’nun da yüreğini parçaladı. “Tarihimizin en büyük felaketini yaşıyoruz” diyen Hande Sarıoğlu, konuya ilişkin paylaşımında ise sorumluluk almayanlara şu şekilde tepki gösterdi:

“Dünyada insanlar bu şiddette depremlerde ölmüyorsa biz de ölmemeliyiz. Bakın bu kader değil, coğrafya kaderimizdir. Deprem ülkesinde yaşıyoruz ve bilim insanlarının sözleriyle yaşamak zorundayız. Kan ağlıyoruz çünkü Allah'ın dediği olur deyip sorumluluğu Allah'a atanların sözleriyle kandırılıyoruz. Kum olmuş binaların sorumluluğu nasıl Allah'ın işi olabilir?”

Kahramanmaraş depremi sonrası duyduklarına isyan etti! Hande Sarıoğlu paylaştı: “Kum olmuş binaların sorumluluğu nasıl Allah’ın işi olabilir?” ile ilgili etiketler Hande Sarıoğlu deprem Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.