Kahramankazan’da Serhat Oğuz dönemi resmen başladı

31 Mart Yerel seçimlerinde Kahramankazan Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı’nın Adayı Serhat Oğuz, seçim mazbatasını aldı. Böylece Kahramankazan Belediyesi’nde Serhat Oğuz dönemi resmen başladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Kahramankazan Belediye Başkanı seçilen Serhat Oğuz, ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Oğuz mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Coşkun Dere’nin elinden aldı.

Kahramankazan’da Serhat Oğuz dönemi resmen başladı

Serhat Oğuz’u bu anlamlı günde eşi Nergiz Oğuz ve AK Parti listesinden belediye meclis üyesi seçilen Cumhur İttifakı’nın adayları da yalnız bırakmadı. Belediye meclis üyeleri de mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Böylece Kahramankazan Belediyesi’nde Serhat Oğuz dönemi resmen başlamış oldu.

Kahramankazan’da Serhat Oğuz dönemi resmen başladı - Resim : 2

"HİZMET DESTANI YAZACAĞIZ"

Başkan Oğuz, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada yeni dönemin tüm Kahramankazan’a, Ankara’ya ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kahramankazan’da Serhat Oğuz dönemi resmen başladı - Resim : 3

Oğuz, Kahramankazan’a yapılan önemli yatırım ve hizmetlerin olduğunu ifade ederek, “Kahramankazan’da 15 yıldır belediye başkanlığı yapan değerli Lokman Ertürk’le başlayan hizmet destanını, önümüzdeki dönemde halkımızla birlikte omuz omuza, yürek yüreğe yazmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki 5 yıl Kahramanakazan’da hizmet destanının yazılmaya devam edeceği ve hizmet bayrağının daha yukarı taşınacağı yıllar olacak” dedi.

Kahramankazan’da Serhat Oğuz dönemi resmen başladı ile ilgili etiketler AK Parti Kahramankazan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.