Kahramankazan Belediyesi bakanların gündeminde!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ederek Kahramankazan hakkında bilgi verdi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti. Başkan Oğuz, bakanlar Soylu ve Kasapoğlu’yla, ilçede yapımı süren ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

GÜNDEM KAHRAMANKAZAN OLDU

Başkan Oğuz ilk olarak, İçişleri Bakanı Soylu’yu ziyaret etti. Başkan Oğuz, ziyaret kapsamında Bakan Soylu’ya Kahramankazan hakkında bilgi verdi. Oğuz ve Soylu, ilçeye ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Oğuz daha sonra ise Bakan Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, Başkan Oğuz’u makamında ağırladı. Başkan Oğuz burada, Kasapoğlu’na Kahramankazan’a ilişkin bilgi verirken, ilçede yapımı süren ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan spor projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Bu projeler arasında yer alan ve yapımı devam eden Kahramankazan Gençlik Merkezi projesi masaya yatırıldı. Başkan Oğuz, gençlik merkezi projesi ve diğer projelere ilişkin Bakan Kasapoğlu’na bilgi verdi. Kasapoğlu ve Oğuz, projelerin son durumuna ilişkin karşılıklı değerlendirmelerle bulundu.

OLDUKÇA FAYDALI GEÇTİ

Başkan Oğuz, bakanlar Soylu ve Kasapoğlu’na gerçekleştirdikleri ziyaretlerin Kahramankazan için oldukça faydalı geçtiğini belirterek, yapımı süren ve yapımına başlanacak projelerin ilçeye şimdidien hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Başkan Oğuz, “Kahramankazan halkını hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve elinden gelen tüm desteği veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, sayın bakanlarımız Süleyman Soylu ve Mehmet Kasapoğlu ile çalışma arkadaşlarına, bizlere verdikleri desteklerden dolayı ilçe halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

SELÇUK VE KURUM’U ZİYARET ETMİŞTİ

Başkan Oğuz geçtiğimiz gülerde de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret ederek, ilçeye yapılacak yatırımlara ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuştu.

Kahramankazan Belediyesi bakanların gündeminde! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Mehmet Kasapoğlu Ziya Selçuk Kahramankazan Serhat Oğuz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.