Kağıt toplayıcılarının 5 yıldızlı yaz uykusu keyfi

Esenler’de bir parkta çekilen kağıt toplayıcılarının bu fotoğrafları, helal kazancın huzurlu uykusunun şekli olarak ifade edildi. Fotoğraflarda çek çek ile kağıt toplayan iki kişinin ilginç uyku molası görülüyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Burası İstanbul... Günümüzde yaklaşık 17 milyon insanın yaşadığı, dünyanın en büyük metropollerinden biri. Binlerce yıllık tarihi ile yine sayısız savaşlar gören bir şehir. Asya ile Avrupa’yı birleştiren, dünyanın en önemli geniş noktalarının bulunduğu çok önemli bir yer.

Kağıt toplayıcılarının 5 yıldızlı yaz uykusu keyfi

KAĞIT TOPLAYICILARININ UYKU KEYFİ!

SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel, bu sabah haber görüşesi için gittiği Esenler’de, bir parkta ilginç fotoğraf karelerine rastladı. Çek çek adı verilen el çekicisi ile gece yarısına kadar kağıt topladıkları anlaşılan 2 arkadaşın bir parkta uykuya daldıkları görüldü. Ekmek teknesi çek çek adlı aletin, kağıt çuvallarının arasında adeta 5 yıldızlı bir otelde gibi uyumaları dikkat çekti.

Kağıt toplayıcılarının 5 yıldızlı yaz uykusu keyfi - Resim : 2


HELAL KAZANCIN HUZURLU HALLERİ

Kağıt toplayıcılarının Esenler’de bulunan bir parkta yorgunluktan uyuyup kalmalarını gören vatandaşlar,yoldan geçerken bakarak, ”İşte helal kazancın huzurlu halleri. Alın teri ile kazanılan ekmek için beden yorulması, böyle tatlı uykuyla gider. Ne mutlu onlara. Uykunun en huzurlu halleri bu.” diyerek konuştukları duyuldu.

Kağıt toplayıcılarının 5 yıldızlı yaz uykusu keyfi ile ilgili etiketler Esenler kağıt toplayıcılar öğle uykusu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.