Kaftancıoğlu’ndan skandal "Aylan bebek" paylaşımı

CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşıma imza attı. 128 milyar dolar tartışmalarına 2 Eylül 2015 tarihinde cesedi Bodrum'da sahile vuran Aylan Kurdi bebeği alet eden Kaftancıoğlu, büyük tepki çekti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından çok çirkin bir paylaşıma imza attı.

AYLAN BEBEĞİ ALET ETTİ

Kaftancıoğlu, hükümet yetkililerinin açıklamaları ve kendi milletvekilleri İlhan Kesici'nin, Merkez Bankası'nın rezervi kaybolmaz şeklindeki açıklamasına rağmen 128 milyar dolar propagandasını sürdürdü.

Kaftancıoğlu, propagandasını sürdürürken, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Avrupa'ya gitmek isterken bindikleri tekne batan ve 2 Eylül 2015 tarihinde cesedi Bodrum'da sahile vuran Aylan Kurdi bebeği de alet etti.

Kaftancıoğlu’ndan skandal "Aylan bebek" paylaşımı

Kaftancıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı çirkin paylaşıma başta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve AK Parti İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

VİCDANLARI KARARMIŞ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı paylaşımda, "Bir masum çocuğun cansız bedenini kirli ve seviyesiz siyaset anlayışlarına alet edebilecek kadar vicdanları kararmış. Siyaset bu değil, insanlık hiç değil." dedi.

Kaftancıoğlu’ndan skandal "Aylan bebek" paylaşımı - Resim : 2

'AYLAN BEBEĞİN RUHU BU KÖTÜLÜĞÜ YENECEK'

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise çirkin paylaşım hakkında, "Masum bir yavrunun cansız bedenini kirli siyasetine alet edebilecek kadar alçalan zihniyete Rabbim fırsat vermesin. Aylan bebeğin ruhu, bu kötülüğü yenecek..." sözleriyle tepkisini gösterdi.

Kaftancıoğlu’ndan skandal "Aylan bebek" paylaşımı - Resim : 3

Kaftancıoğlu’ndan skandal "Aylan bebek" paylaşımı ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu aylan bebek 128 milyar dolar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.