Kafeyi pavyona çevirip eğlenirken yakalandılar

Türkiye, koronavirüs vaka sayılarını düşürmek için canını dişine takmış uğraşıyor, birçok işletme normalleşmek için çaresizce kısıtlamaların kalkmasını bekliyor. Bazıları ise sadece eğlencesinin derdinde. İşte son örnek. Yer Ankara'nın Çankaya ilçesi. Pavyona çevirdikleri 2 kafede müşteri kabul eden işletmelere polis şok baskın düzenledi. İçeride müşteri ve çalışan olmak üzere toplam 40 kişi yakalandı. 1 kişi gözaltına alınırken, 125 bin TL para cezası kesildi.

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs kısıtlamaları kapsamında eğlence mekanlarının kapanmasının ardından, ilçedeki 2 kafenin geceleri pavyon olarak faaliyet yürüttüğü ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, Tunalı Hilmi Caddesi ile Sakarya Caddesi'nde bulunan 2 kafeye gece saatlerinde eş zamanlı baskın düzenledi.

Kafeyi pavyona çevirip eğlenirken yakalandılar

Operasyonda, müşteri ve çalışan, 3'ü yabancı uyruklu, 14'ü kadın olmak üzere 40 kişi suçüstü yakalandı.

Yakalananlar arasında bulunan Türkiye'de çalışma izinleri olmadığı anlaşılan yabancı uyruklu 3 kadının sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı.

Kafeyi pavyona çevirip eğlenirken yakalandılar - Resim : 2

Ayrıca mekanlarda bulunan kişilere, İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na muhalefetten toplam 125 bin 200 TL para cezası kesildi.

2 iş yeri de mühürlenirken, olayla ilgili iş yeri yetkilisi olduğu belirtilen İ.D. gözaltına alındı.

Kafeyi pavyona çevirip eğlenirken yakalandılar ile ilgili etiketler Ankara Çankaya pavyon kafe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.