Kadir'in ayrılışıyla dağılan Kardeşlerim'e bir kötü haber daha!

Kardeşlerim dizisinde ayrılıkların sonu gelmeyecek gibi. Kadir ve Melisa'nın ayrılıkları henüz tazeyken bir ayrılık haberi daha geldi. Dizinin 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeşlerin en küçüğü Emel'in vurulduğu sahneler yürekleri ağızlara getirdi.

Anne ve Babasını kaybetmiş 4 kardeşin hayatta kalma mücadelelerinin anlatıldığı ATV dizisi Kardeşlerim son dönemde oyuncularının ayrılıkları ile gündeme geliyor. Kadir ve Melisa karakterlerinin ayrılığına bir de Suzan'ın diziye vedası eklendi.

İddiaya göre Kardeşlerim'in son bölümünde düzenlenen kokteylde düşen Suzan diziden ayrılıyor. Ahu Yağtu'nun canlandırdığı Suzan da giderse dizide adeta son nefes de verilecek. Sosyal medyada #Kardeşlerim etiketiyle paylaşılan bir çok yorumda Suzan'ın diziden ayrıldığı vardı.

10. Bölüm Foto Galeri

Diğer yandan kardeşlerden en küçüğü Emel'de vuruluyor. Kardeşlerim 34. bölüm fragmnında yer alan sahnede Emel vuruldu. Seyirciler Aylin Akpınar'ın sosyal medya hesabına akın ettiler. Ancak en küçük Kardeşlerim Emel'in geleceği yeni bölümde netleşecek.

Gül Abus Semerci'nin senaryosunu yazdığı Kardeşlerim'de daha önce Kadir ve Melisa'nın ayrılığı yaşanmış ve sarsılmıştı.

Aylin Akpınar kaç yaşında?

Aylin Akpınar 9 yaşındadır.

İstanbullu Gelin ve Hiç Büyümeseydik dizilerinde de rol alan çocuk oyuncu Aylin Akpınar bir süt reklamında keşfedildi. Ünlü bir markanın reklam yüzü de olan oyuncu son günlerin en popüler dizisi Kardeşlerim'de en küçük kardeşi canlandırıyor.

Kadir'in ayrılışıyla dağılan Kardeşlerim'e bir kötü haber daha! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.