Trabzonspor efsanesi Kadir Özcan anıldı

Trabzonspor'un efsane futbolcularında Kadir Özcan, vefatının yedinci yılında kabri başında anıldı. Akçaabat doğumlu Özcan, Bordo-Mavililer'in şampiyonluklara ambargo koyduğu yıllarda takımın sembol isimleri arasında yer almıştı.

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Kadir Özcan için vefatının yedinci yılında Akçaabat Dürbinar Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında anma töreni düzenlenerek dualar okundu.

Törene, Özcan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, başkan yardımcısı ve genel saymanı Emin Kahraman ile teknik direktör Eddie Newton katıldı.

Trabzonspor efsanesi Kadir Özcan anıldı

KADİR ÖZCAN KİMDİR?

Kadir Özcan 21 Haziran 1952’de Akçaabat’ta dünyaya geldi. Altyapısında futbola başladığı Trabzonspor’da 1972-1978 tarihleri arasında A takımda yer aldı. 1970’li yıllara damgasını vuran kadroda savunma oyuncusu olarak görev yapan Özcan, lig şampiyonluklarında, Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kupalarının kazanılmasında önemli rol oynadı. Trabzonspor’un ardından Zonguldakspor ve Galatasaray’da da forma giyen Özcan, beş defa A milli formayı terletti.

Trabzonspor efsanesi Kadir Özcan anıldı ile ilgili etiketler Trabzonspor Eddie Newton Kadir Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.