Kadir Güneş kimdir? Aleyna Tilki sevgilisi Kadir Güneş kaç yaşında?

Kadir Güneş kimdir? Magazin gündeminde konuşulan konular arasında Kadir Güneş ve Aleyna Tili yer alıyor. Kadir Güneş bir süredir aşk yaşadığı Aleyna Tilki'ye Versace marka bir kolye aldı. Peki Aleyna Tilki'nin sevgilisi Kadir Güneş kimdir? Detaylar haberimizde...

Kadir Güneş kimdir? Metin Güneş'in oğlu Kadir Güneş sevgilisi Aleyna Tilki'ye aldığı hediye ile gündeme geldi.Güneş sevgilisine, Versace marka bir kolye aldı.Peki Aleyna Tilki'nin sevgilisi Kadir Güneş kimdir? 

Takvim gazetesinin haberine göre; İş insanı Kadir Güneş, sevgilisi Aleyna Tilki için kesenin ağzını açtı. Güneş, markaya olan düşkünlüğü ile bilinen sevgilisine Versace marka bir kolye aldı.
Tilki, şimdilerde kolyesini boynundan düşürmüyor.

Aleyna Tilki'nin her şeyi ile yakından ilgilenen Kadir Güneş'in yakın çevresine, "Benim güvendiğim insanlar, Aleyna'nın yanında olunca içim daha rahat ediyor” dediği söylenmişti.

31 Aralık gecesi Azerbaycan'da sahne alan şarkıcı, sevgilisi Kadir Güneş'in ablası Gülnur Güneş imzalı kırmızı bir kıyafet tercih etmişti.

Yeni yılın ardından soluğu Dubai'de alan Aleyna Tilki, son olarak çöl turunu ve deveye bindiği kareleri takipçileriyle paylaştı.

Kadir Güneş kimdir? Aleyna Tilki sevgilisi Kadir Güneş kaç yaşında?

KADİR GÜNEŞ KİMDİR?

Kadir Güneş iş insanı Metin Güneş'in oğludur. Kadir Güneş aynı zamanda ünlülerin modacısı olarak tanınan Gülnur Güneş'in de kardeşidir.

Kadir Güneş Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'la da bir dönem beraber odluğu iddia edildi.

Kadir Güneş 2019'un yazında Aleyna Tilki ile Paris'te görüntülenmişti ve uzun süredir Aleyna Tilki ile ilişki yaşıyor.

Kadir Güneş kimdir? Aleyna Tilki sevgilisi Kadir Güneş kaç yaşında? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki kadir güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.