Kadir Gecesi'nde Ayasofya'dan Kur'an, ezan ve tekbir sesleri yükselecek!

Tüm İslam alemi yarın bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi'ni idrake hazırlanıyor. Bu özel geceyi hakkıyla yaşamak isteyen milyonlarca Müslümana TRT Diyanet'in çok özel bir teklifi var: Ayasofya'nın o muhteşem atmosferinde gönüllerinizi Kur'an-ı Kerim tilavetiyle ferahlatmak ister misiniz?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyanet İşleri eski başkanları Prof. Dr. Süleyman Ateş ve Prof. Dr. Ali Bardakoğlu'nun katılacağı özel Kadir Gecesi programı, Ayasofya'da dualar ve tekbirlerle idrak edilecek.

Alınan bilgiye göre, TRT Diyanet'te yayınlanan "Bereket Vakti Ayasofya" isimli programın Kadir Gecesi özel yayınında Ayasofya Camisi içinde Kur'an-ı Kerim, tekbir ve ezan sesleri yükselecek.

Görmez, Ateş ve Bardakoğlu'nun konuk olarak katılacağı programda, Türkiye'nin en seçkin Kur'an okuyucuları, Uluslararası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında derece alan hafızlar Kur'an okuyacak.

Program, Ayasofya'dan 2 müezzinin canlı olarak çift ezan okumasıyla son bulacak.

"Bereket Vakti Ayasofya Kadir Gecesi Özel" programı, Ali Bektaş'ın sunumuyla yarın gece saat 00.00'da TRT Diyanet'te başlayacak.

Kadir Gecesi'nde Ayasofya'dan Kur'an, ezan ve tekbir sesleri yükselecek! ile ilgili etiketler Kadir Gecesi Ayasofya trt diyanet Mehmet Görmez ayasofya camisi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.