Kadir Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali ortaya çıktı

İlk olarak Temizlik Benim İşim programıyla adından söz ettiren ve şimdilerde ise Fox TV'nin gündüz kuşağı programları arasında yer alan En Hamarat Benim yarışmasıyla evlere konuk olan genç sunucu Kadir Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali ortaya çıktı. Kadir Ezildi'nin estetik yaptırmadan önceki görüntüsü sevenlerini şaşırttı.

İsmini henüz duyurmadan önce özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan, sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan ve ekran macerasına TLC'de yayınlanan Temizli Avcıları programıyla başlayan 27 yaşındaki Kadir Ezildi yeni sezonda En Hamarat Benim programı ile ekranlarda yer alıyor. Temizlik sevdasıyla bilinen Kadir Ezildi'nin yıllar öncesine ait estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı.


İŞTE BURUN ESTETİĞİNDEN SONRAKİ HALİ

Genç sunucu Kadir Ezildi, burun estetiği yaptırdığını sık sık dile getiriyordu. Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali görenleri şaşırttı. Ezildi'nin ortaya çıkan eski fotoğraf kareleri, zaman içindeki değişimini gözler önüne serdi.

İşte ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin estetiksiz hali:

Kadir Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali ortaya çıktı

Kadir Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali ortaya çıktı - Resim : 2

Kadir Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali ortaya çıktı - Resim : 3

Kadir Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali ortaya çıktı - Resim : 4

Kadir Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali ortaya çıktı - Resim : 5

Kadir Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali ortaya çıktı - Resim : 6

 

 

 

 

Kadir Ezildi'nin burun estetiği yaptırmadan önceki hali ortaya çıktı ile ilgili etiketler Kadir Ezildi estetik Temizlik Benim İşim burun estetiği son hali yeni hali estetiksiz En Hamarat Benim temizlik avcıları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.