Kadınlar tuvaletine gizli kamera yerleştiren sapık yakalandı!

İstanbul’da iş yerinin kadınlar tuvaletine yerleştirdiği gizli kamerayla kendini çekince yakayı ele veren İ.K. 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor.

İstanbul Tuzla'da 2013'te iş yerinin kadınlar tuvaletine yerleştirdiği kamerada yüzü görününce kendini ele veren İ.K.'yla ilgili dava sürüyor.

Hakkında "Özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istenen İ.K., İstanbul Anadolu 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde özür dileyerek "Pişmanım. Bu olay nedeniyle iki kez intihara kalkıştım. İnsan hata yapabilir, ben de hata yaptım. Cezama razıyım" dedi. Davada; görüntüleri ele geçiren ve erkek arkadaşlarıyla paylaşan M.A. ve M.K.'ya da "Özel hayatın gizliliğine ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis isteniyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; Görüntüleri gizlice kaydedilen kadınlar F.D., D.T. ve K.E. katıldıkları ikinci duruşmada şikayetçi oldu. Ancak K.E., tutuksuz sanık M.K.'dan olayın ortaya çıkmasını sağladığı için şikayetçi olmadığını söyledi. M.K. ise savunmasında "M.A. görüntüleri bana flash bellek içinde verdi. Sadece bana değil başkalarına da verdi" iddiasında bulundu. Flash belleği şirket yetkilisine ilettiklerini, İ.K.'nın bir süre sonra işten atıldığını anlattı.

Kadınlar tuvaletine gizli kamera yerleştiren sapık yakalandı! ile ilgili etiketler gizli kamera sapık tuvalet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.