Kadınlar gününde Ebru Gündeş kişi başı 5 bin liraya şarkı söyleyecek

Kadınlar gününe özel hazırlanan programda Ebru Gündeş kişi başı 5 bin liraya şarkı söyleyecek. 8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı bir mekanda sahne alacak. Ebru Gündeş'i ön sıralarda ve locada dinlemek isteyenler kişi başı 5 bin lirayı gözden çıkaracak.

8 Mart Kadınlar Gününde özel bir mekanda sahneye çıkacak olan Ebru Gündeş kişi başı 5 bin liraya şarkı söyleyecek. Ebru Gündeş'i dinlemek isteyen hayranları kesenin ağzını açtı. Kadınlar Günü için özel hazırlanan organizasyonda öndeki masalar ve loca için kişi başı ortalama 5 bin lira ödenecek.

Ebru Gündeş, bir mekanda 8 Mart Kadınlar Günü için şarkı söyleyecek, ön masalarda ve localarda oturmak isteyenler kişi başı olarak 5 bin lira vermesi gerekiyor. Gündeş, dün akşam Müslüm Gürses’in en çok sevilen şarkılarını söyledi büyük alkış topladı.

ebru_gnde_8_mart

Ebru Gündeş, Kadınlar Günü'nde bir mekanda alacağı ücret, magazin gündemina bomba gibi oturdu.
Sözcü’nün haberine göre; Şişli Günay Restoran’ın ekim ayı başında açılışını yapan ve sahnesine devam eden ünlü sanatçı, önceki akşam yine hayranlarıyla buluştu. Programının ikinci yarısında Müslüm Gürses şarkılarına yer veren ünlü sanatçı, büyük ustayı 'Kaç Kadeh Kırıldı', 'Taht Kurmuşsun Kalbime' ve 'Hangimiz Sevmedik' gibi unutulmaz şarkılarıyla andı.

Gündeş yaklaşık 3 saat boyunca ara vermeden şarkı söyledi ve Günay'ı dolduran yüzlerce misafiri tarafından ayakta alkışlandı. 8 Mart 'Dünya Kadınlar Günü'nde aynı mekânda sahne alacak olan Gündeş'in rezervasyonlarının günler öncesinden dolduğu öğrenildi. Hayranları sanatçıyı 8 Mart Kadınlar Günü'nde ön masa ve localardan izlemek için 5 bin TL ödeyecek.

Kadınlar gününde Ebru Gündeş kişi başı 5 bin liraya şarkı söyleyecek ile ilgili etiketler Ebru Gündeş 8 mart kadınlar günü kadınlar günü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.