Kadın yolcular çok konuşunca şoförün psikolojisi bozuldu: Herkesi otobüsten indirdi

Bursa'da halk otobüsünde görevli şoför, kadın yolcuların çok konuşmasından dolayı psikolojisinin bozulduğunu belirterek tüm yolcuları otobüsten indirdi ve seferi iptal etti.

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde yaşanan garip olayda, halk otobüsünde görevli olan bir şoför, kadın yolcuların çok konuşmasını bahane ederek herkesi otobüsten indirdi ve seferi iptal etti.

Boş bir şekilde yoluna devam eden araçtan indirilen yolcular madur oldu ve şoförün arkasından isyan etti.

"ŞOFÖRÜN YAPTIĞI BÜYÜK SAYGISIZLIK"

Otobüs şoförünün yaptığının yanlış olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Şoförün yaptığı büyük saygısızlık. Böyle şeyleri yanlış buluyoruz. Otobüsteki yolcuların hepsini mağdur etti. Böyle şeylerin yaşanmaması lazım. Sonuçta topluma hizmet ediyor. '2-3 kişi konuştu' diye herkesi indirme lüksü yok. Bir çok kişi mağdur oldu" dediler.

Öte yandan, Burulaş'ın da şoförün bu davranışı sebebiyle araştırma başlattığı, güvenlik kameralarının incelendiği öğrenildi.

Kadın yolcular çok konuşunca şoförün psikolojisi bozuldu: Herkesi otobüsten indirdi ile ilgili etiketler Bursa Otobüs Şoför
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.