Kadın öğretmenden online derste skandal

Sakarya Adapazarı'nda internet üzerinden canlı ders veren Esra B. adlı öğretmen skandal bir eyleme imza attı. Kadın öğretmen canlı ders sırasında sigarısını yakıp öğrencilere aldırmadan içmeye başladı. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğretmen hakkında idari soruşturma başlattıldığını açıkladı.

Ankara'da bir öğretmenin atletle online ders vermesinin ardından bu kez de Sakarya'dan Esra B. adlı bir öğretmen canlı ders sırasında bir rezalete imza attı. 

Esra B. adlı kadın ders sırasında öğrencilerin gözleri önünde sigarasını yakıp içmeye başladı.

Skandal olayı bir öğrenci velisi cep telefonu kamerasıyla kaydedip Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.

Durumu öğrenen veliler çocuklarının gözü önünde hem de ders sırasında öğretmen tarafından sigara içilmesine tepki gösterdi.

Tepkiler üzerine bir açıklama yapan Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldığını açıkladı..

ATLETLİ ÖĞRETMEN SKANDALI

Bu arada geçtiğimiz günlerde bir skandal da Ankara'da yaşanmıştı.

Çankaya ilçesindeki 27 Aralık Lions Ortaokulu'nda rehber öğretmen olarak görev yapan Kemal C.'nin, velilerin karşısına atletle çıkması büyük tepki çekmişti. Velilerin şikayeti üzerine harekete geçen Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenle ilgili inceleme başlattı.

(DHA)

Kadın öğretmenden online derste skandal ile ilgili etiketler sigara Sakarya Adapazarı Esra B. online ders skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.