Kadın muhabir canlı yayında ölümden döndü

İsrail'in Gazze'deki saldırıları canlı yayına izleyenleri korkutan bir şekilde yansıdı. Al Jazeera muhabiri Yumna El-Sayid Gazze'deki son durumu anlatırken İsrail bombardımana başladı. Kadın muhabir kısa bir süre sonra "Hemen aşağı inmem lazım" diyerek uzaklaşmaya çalıştı.

Al Jazeera kanalı muhabiri Yumna El-Sayid, bir binanın çatısından Gazze'de son durumu bildirdiği sırada; canlı yayına bağlandıktan kısa süre sonra İsrail uçakları bir bombardıman yaptı.

Seslerle duraksayan muhabir, sözünü bitiremeden bombalar El-Şuruk Kulesi'ni hedef aldı. Muhabir "Hemen aşağı inmem lazım" diye bağırdıktan sonra kısa bir süre yayını kesti. Kanalın kameramanı tarafından yaşanan patlamalar da görüntülendi.

Kadın muhabir canlı yayında ölümden döndü

Uluslararası hukuk profesörü Hanna İsa, bu binaların hedef alınmasının, 1949 Cenevre Sözleşmesi ile Roma Statüsünün 5. maddesince savaş suçu olduğunu ve uluslararası insancıl hukuk kurallarını ihlal ettiğini belirtti. Muhabirin yaşadığı korku dolu anlar sosyal medyada da sayısız kere paylaşılarak lanetlendi.

Kadın muhabir canlı yayında ölümden döndü ile ilgili etiketler muhabir Gazze İsrail bomba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.