Kadın haklarından dem vuran Melek Mosso'ya o paylaşımı hatırlatıldı! Ünlü şarkıcıya tepkiler çığ gibi büyüdü

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz günlerde PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'nde "En Güçlü Cover Şarkı" ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşmayla gündeme geldi. Kadın haklarından dem vuran Mosso'nun AK Partililere küfür eden kadının fotoğrafının olduğu ve 'Benim idoller' yazılı bir tweet'i retweetlediği ve yorum yaptığı görüldü. Tweette ayrıca Melek Mosso'nun AK Partililere hakaret eden kadın gibi giyindiği bir fotoğraf da yer aldı. Skandal paylaşımından sonra Mosso'ya tepki yağdı.

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz günlerde PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'nde "En Güçlü Cover Şarkı" ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşmayla gündeme geldi.

Melek Mosso, ödül töreni konuşmasında 'Yüzyıllardır bu toplumda, bu dünyada ötekileştirilen, kıyafetleriyle, kahkahasıyla, kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum.'''Ve şunu belirtmek isterim ki size, sesimiz hiçbir zaman kısılamayacak. Ben kadın şarkıcıların, kadın sanatçıların bu toplumda kadınlığıyla her zaman gurur duyan bir kadınım. Ve her zaman onların arkasında olacağım. Kimse beni susturamayacak. Konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam!'' şeklinde konuşmuştu.

Ödül töreni konuşması tepki çeken Mosso, Instagram'dan bi video yayınlayarak eleştirilere cevap verdi.

MELEK MOSSO'YA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ!

Kadın haklarından bahseden Melek Mosso'nun AK Partili kadınlara küfür eden muhalif bir seçmenin kıyafetlerine benzer giyinerek "Seçim kombinim" ifadeleriyle paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Melek Mosso'ya sosyal medyada retweet yaptığı bir paylaşım hatırlatıldı ve Mosso'ya tepki yağdı. Mosso'nun AK Partililere küfür eden kadının fotoğrafının olduğu ve 'Benim idoller' yazılı bir tweet'i retweetlediği ve yorum yaptığı görüldü. Mosso'nun paylaşımları tepki çekti.

Kadın haklarından dem vuran Melek Mosso'ya o paylaşımı hatırlatıldı! Ünlü şarkıcıya tepkiler çığ gibi büyüdü

 

Kadın haklarından dem vuran Melek Mosso'ya o paylaşımı hatırlatıldı! Ünlü şarkıcıya tepkiler çığ gibi büyüdü ile ilgili etiketler Melek Mosso
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.