Kadın hakem göğsüne dokundu, yerde defalarca takla attı! Türkiye'de yaşanan olay dünyada paylaşım rekorları kırdı

Tarsus İdman Yurdu ile Hopaspor arasında oynanan TFF 3. Lig 19. hafta mücadelesinde yaşanan olay tüm dünyada gündem oldu. Ev sahibi ekibin futbolcusu Cemal Metehan Kavalcı, hakemin göğsüne dokunması sonrası yere düşerek defalarca takla attı. Bu anlar sosyal medyada viral oldu.

TFF 3. Lig 19. hafta mücadelesinde Tarsus İdman Yurdu, sahasında Hopaspor'u ağırladı. 6 puanla ligin son sırasında bulunan Tarsus, 2'inci dakikada 1-0 öne geçse de 14'üncü dakikada topu ağlarında buldu ve mücadeleye 1-1'lik eşitlik geldi. Ancak bu bölümde yaşanan olay, Mersin'den çıkarak tüm dünyada gündeme oturdu.

GÖĞSÜNE DOKUNDU, YERDE TAKLALAR ATMAYA BAŞLADI

Mücadelenin 32'inci dakikasında Tarsus İdman Yurdu'nda Şehmuz Durak kırmızı kart gördü. Pozisyon sonrası Cemal Metehan Kavalcı, maçın kadın hakemi Melis Özçiğdem'e itiraz etti. Hakemin göğsüne temas etmesi sonrası Metehan Kavalcı bir anda kendini yere atarak 9 takla attı.

Bu ilginç olay sosyal medyada önce Türkiye'de ardından yabancı hesaplarda viral haline geldi ve paylaşım rekorları kırdı.

İşte o anlar ve Metehan Kavalcı'nın açıklamaları:

Mücadele Hopaspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Kadın hakem göğsüne dokundu, yerde defalarca takla attı! Türkiye'de yaşanan olay dünyada paylaşım rekorları kırdı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.