Kadın dizisindeki hata alay konusu oldu!

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi 'Kadın', yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fragmanı yayınlanan fenomen dizideki devamlılık hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Fox TV'nin en sevilen dizileri arasında olan 'Kadın', uzun bir aradan sonra bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.Nefes kesen kaza sahnesiyle sezon finali yapan dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak edilirken, fragmanı yayınlanan dizide bir hata izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

HANGİ KARAKTER DİZİDEN AYRILACAK

Kadın'ın son bölümünde Bahar bayılmış Sarp, Arif ve Hatice ise Bahar'ı hastaneye götürürken kaza yapmıştı. Soru işaretleri ile biten son bölümde ise diziye kimin veda ettiği seyircinin aklını karıştırmıştı. Yeni bölüm fragmanlarında Arif ve Bahar'ın yaşadığı öğrenildi. Ancak Hatice ve Sarp'ı göremeyen izleyici diziden hangi karakterin gideceğini merak ediyor.

Kadın dizisindeki hata alay konusu oldu!

BAHAR'IN BRONZ TENİ OLAY OLDU

Sezon finalinde devamlılık gerektiren bir sahnede dizinin başrollerinden olan Bahar, Sarp, Arif ve Hatice'nin bindiği araba kaza yapmıştı.

Yeni sezonun ilk sahnesinde ise Bahar'ın hastaneye getirildiği anlar var. Fakat herkese sıradan gelen bu sahnede dikkatlerden kaçan bir detay izleyicinin gözünden kaçmadı. Arabaya beyaz bir tenle binen Bahar'ın hastaneye bronz bir tenle girmedi izleyiciyi güldürdü.

Kadın dizisindeki hata alay konusu oldu! - Resim : 2

Kadın dizisindeki hata alay konusu oldu! ile ilgili etiketler Kadın Fox TV Özge Özpirinçci
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.