Kadın cinayeti zanlısı: Öldürme kastım yoktu!

Ordu’da, birlikte yaşadığı 22 yaşındaki Eda Evli isimli kadını yaka kartı ipi ile boğarak ölmesine neden olan cinayet zanlısı ikinci kez hakim karşısına çıktı. Cinayet zanlısı, öldürmeye kastının olmadığını iddia etti.

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Katil zanlısı "Öldürme kastım yoktu." dedi. Ordu'da 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleşen cinayet sonrası ilk duruşma 30 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşmişti. 22 Kasım 2022'de duruşması gerçekleşen cinayet dosyası hakkında son gelişmeler...

Olay, 24 Mart'ta Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinan Ş. (36) doğum günü gecesi kız arkadaşı Eda Evli (22) ile yaşadığı evde buluştu. İddiaya göre, alkol alan çiftin bir süre sonra arasında sabaha karşı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile çıkan kavgada Sinan Ş., yaka kartının ipi ile kadını boğarak hayatını kaybetmesine neden oldu. Cinayet zanlısı, polis ekipleri tarafından yakalanarak adli mercilerce tutuklandı.

Olayın ardından ilk duruşma 30 Eylül tarihinde gerçekleşmişti. Cinayet zanlısı burada verdiği ifadesinde, Eda Evli’nin kendisini sürekli olarak tehdit ettiğini, bu nedenle eşi ile boşanmak zorunda kaldıklarını ileri sürmüş, olay gecesi çocuğu ve eski eşi ile kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti.

Kadın cinayeti zanlısı: Öldürme kastım yoktu!

"Bunu Eda Evli’nin yaptığını düşünüyorum"

Bugün (22 Kasım 2022) Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşen duruşmada ilk olarak cinayet zanlısı Sinan Ş.’nin eski eşi İ.K.’nin tanık olarak ifadesi alındı. İ.K. mahkemede verdiği ifadesinde güzel bir evliliklerinin olduğunu ve 10 yıllık bu evliliklerinin Eda Evli yüzünden bittiğini savundu. İ.K. ifadesinde, “Maktul hayatımıza girince eşimle sorunlar yaşamaya başladık, beni, eşimi ve oğlumuzu tehdit ediyordu. Çocuğumun ve kendi psikolojimi düşünerek eşimden ayrıldım. Şu anda 10 yaşında olan çocuğum bir kere okuldan dönerken takip edildiğini söyledi, bunu Eda Evli’nin yaptığını düşünüyorum. O, çocuğumun yanında babasına tokat attı ve beni de insanlara ‘hayat kadını’ olarak tanıtarak numaramı dağıtmış, arayanlar oluyordu. Kendisi vefat ettikten sonra beni daha arayan olmadı. Eski eşim nazik bir insandı, çocuğumuza bağırmazdı ve 10 yıllık evliliğim Eda Evli yüzünden bitti” dedi.

 

Kadın cinayeti zanlısı: Öldürme kastım yoktu! ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.