Kadın cinayeti kamerada! Bıçağı arkasında hazırladı, defalarca sapladı

Zeytinburnu'nda yabancı uyruklu bir şahıs eski karısını bıçaklayarak öldürdü. O görüntüler iki farklı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Mehmed T.'nin arkasında bıçağı hazırladığı ve defalarca kez genç kadına sapladığı görülüyor.

Dehşet verici olay, dün akşam İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde meydana geldi. Yeşiltepe Mahallesi Taş Camii Sokak'ta Mehmed T., kendisi gibi yabancı uyruklu eski karısı Fatemeh Haideri'yi bıçaklayarak öldürdü.

28 yaşındaki kadının geci şekilde can verdiği olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Mehmed T.'nin arkasında bıçağı hazırladığı ve defalarca kez genç kadına sapladığı görülüyor.

Olayın ardından kaçan ve daha sonra gözaltına alınan Mehmed T.'nin adliyeye sevk edildiği bildirildi.

İHA

 

Kadın cinayeti kamerada! Bıçağı arkasında hazırladı, defalarca sapladı ile ilgili etiketler Zeytinburnu Kadın Cinayeti Fatemeh Haideri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.