Kadın basketbolda şampiyon Fenerbahçe! ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz Holding maç sonucu: 56-80

Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off finali 3. maçında ÇBK Mersin'i 80-56 yenerek seriyi 3-0'a getirdi ve 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

Sezona FIBA Süper Kupa'yı kazanarak başlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kupası'nı da kazanmıştı. Son olarak basketbolun 1 numaralı kupası EuroLeague'i de müzesine götürerek üst üste ikinci kez Avrupa'nın en büyüğü olan Sarı-Lacivertliler, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi zaferi için parkeye çıktı. Play-off final serisinde ÇBK Mersin'le kozlarını paylaşan Fenerbahçe Alagöz Holding ilk maçı 99-76, ikinci karşılaşmayı ise 86-64 kazanmıştı.

Seride 2-0 önde olan Kanarya bugün de 80-56 kazanarak seriyi 3-0'a getirdi ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonu oldu.

Kadın basketbolda şampiyon Fenerbahçe! ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz Holding maç sonucu: 56-80 ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.