Kadın basketbolda şampiyon Fenerbahçe! ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz Holding maç sonucu: 56-80

Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off finali 3. maçında ÇBK Mersin'i 80-56 yenerek seriyi 3-0'a getirdi ve 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

Sezona FIBA Süper Kupa'yı kazanarak başlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kupası'nı da kazanmıştı. Son olarak basketbolun 1 numaralı kupası EuroLeague'i de müzesine götürerek üst üste ikinci kez Avrupa'nın en büyüğü olan Sarı-Lacivertliler, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi zaferi için parkeye çıktı. Play-off final serisinde ÇBK Mersin'le kozlarını paylaşan Fenerbahçe Alagöz Holding ilk maçı 99-76, ikinci karşılaşmayı ise 86-64 kazanmıştı.

Seride 2-0 önde olan Kanarya bugün de 80-56 kazanarak seriyi 3-0'a getirdi ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonu oldu.

Kadın basketbolda şampiyon Fenerbahçe! ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz Holding maç sonucu: 56-80 ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.