Kadın arkadaşlarıyla poz veren Turabi'den namus açıklaması!

Survivor şampiyonu Turabi son günlerde kadın arkadaşlarıyla verdiği pozlarla gündeme geliyor. Sık sık yaptığı paylaşımları tepki çeken Turabi, kendisini ve hayatını eleştirenlere yine kadın arkadaşlarıyla havuzda verdi.

Turabi Çamkıran Survivor şampiyonu olduktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Verdiği pozları eleştirenlere ise yine havuzda verdiği pozla cevap verdi.

Kadın arkadaşlarıyla sık sık paylaşımlar yapan eski Survivor şampiyonu Turabi, "Başkalarının namusuna dil uzatanlar genelde en namussuz çıkıyor" dedi.

Turabi bir süredir Meksika'da yaşıyor. Oradan yaptığı paylaşımlarda tanga ve bikinili kadınlarla verdiği pozlar yer alıyor.

Kadınlarla paylaşımları tepki çeken Turabi isyan etti: Başkalarının namusundan size ne - Sayfa:8

Turabi, "Sadece fotoğraf. Başka bir şey değil. Kötü yorum yazan kardeşlerim kafanızda kurduğunuz düşünceler olmuyor burada! Ki olsa da size ne."

Kadınlarla paylaşımları tepki çeken Turabi isyan etti: Başkalarının namusundan size ne - Sayfa:9


"Burada sadece üçümüz değil, kamera arkasında kocaman bir ekiple beraberiz. Sana bir şey kötü geliyor diye, bu onun kötü bir şey olduğu anlamına da gelmez. Hele de başkalarının namusu seni hiç ilgilendirmez!"

Kadınlarla paylaşımları tepki çeken Turabi isyan etti: Başkalarının namusundan size ne - Sayfa:5


'SANIRSIN CEHENNEMDE BİR TEK BEN YANACAĞIM'

Başkalarının namusuna dil uzatanlar, genelde en namussuzları çıkıyor. O da ayrı bir konu. Hadi hadi tamam sizden başka namuslusu yok bu dünya da. İnandım."

"Hepiniz o kadar masum, hepiniz o kadar iyisiniz ki sanırsın cehennemde bir tek ben yanacağım."

 

Kadın arkadaşlarıyla poz veren Turabi'den namus açıklaması! ile ilgili etiketler Survivor turabi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.