Kadın 75. bölüm fragmanı izle! Bahar'ın başı...

Kadın 75. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kadın, bu akşam 74. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Bahar, Şirin'in kendisine oynadığı oyunu öğreniyor. Kötülüğün bedenini terk etmediğini gören Bahar, artık adımlarını daha dikkatli atmak zorundadır. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kadın 75. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Kadın 75. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Bahar, Şirin'in kendisine oynadığı oyunu öğreniyor. Kötülüğün bedenini terk etmediğini gören Bahar, artık adımlarını daha dikkatli atmak zorundadır. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kadın, bu akşam 74. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kadın 75. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Kadın dizisinin son bölümünde; Bahar ve Ceyda'nın kırdığı bir pot üzerine de bir şeylerin ters gittiğinin farkına varmıştır. Arif'in korumacı tavrından ve söylediklerinden Bahar'ı hala sevdiğini düşünen Ceyda ise bu olay karşısında duygulanmıştır.

Kadın 75. bölüm fragmanı izle! Bahar'ın başı...

KADIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Şirin'in Arif'e oynadığı oyunu bir şekilde öğrenen Bahar ise bu defa bunu saklamaz ve herkesin içinde açık açık Şirin'in kendini dövdürdüğünü söyler. Bunun sonucunda Arif ve Enver büyük bir şok içine girecektir. Şirin'in hala değişmediğinin ve değişmeyeceğinin bilincine varan Bahar ise artık ona asla güvenmeyecektir.

Cem'in Bahar'a karşı son iş olarak verdiği bir görevde ise Bahar, hiç beklemediği bir isimle karşılaşacaktır. Bunun sonucunda Cem belasından bir an önce kurtulmak isteyen Bahar'ın başı tekrar belaya mı girecek? Yoksa bu görev gerçekten son görevi mi olacaktır?

 

Kadın 75. bölüm fragmanı izle! Bahar'ın başı... ile ilgili etiketler Kadın Fox TV kadın Çocuk son bölüm bahar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.