Kadıköy'deki silahlı çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Sokaktan geçen vatandaş yaralandı!

Kadıköy'de iki grup arasından çıkan silahlı çatışanın görüntüleri ortaya çıktı. Çatışmada, 2 kişi silahlı çatışmada yara alırken sokaktan geçen bir vatandaşa ise yorgun mermi isabet etti. İşte o anlar...

Olay, dün saat 19.15 sıralarında Kadıköy’de meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında husumeti bulunan iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı.

SOKAKTAN GEÇEN BİR VATANDAŞ DA YARALANDI

Çatışmada, iki grup üyesi siahlı çatışmada yaralanırken sokaktan geçen 18 yaşındaki bir vatandaş ise yorgun merminin isabet etmesi sonucu yaralandı. Kaçmaya çalışan yaralı iki grup üyesi, daha fazla ilerleyemeyince üzerlerinde bulunan silahı park halindeki otomobilin tekerleğine sakladı.

Kadıköy'deki silahlı çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Sokaktan geçen vatandaş yaralandı!

3 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Çevrede bulunan vatandaşlar durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kaçan şahısları yaralı olarak yakaladı. Ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılan 3 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan iki grup arasında çıkan silahlı çatışma güvenlik kamerasına yansıdı.

Kadıköy'deki silahlı çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Sokaktan geçen vatandaş yaralandı! - Resim : 2

Kadıköy'deki silahlı çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Sokaktan geçen vatandaş yaralandı! ile ilgili etiketler Kadıköy Saldırı kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.