Kadıköy'de şok tezahürat! Fenerbahçe taraftarı isyan etti...

Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü'nü sahasında ağırladığı Süper Toto Süper Lig 29. hafta maçında, ev sahibi ekip 81. dakikada geriye düşünce tribünlerden yine "Yönetim istifa" tezahüratları yükseldi.

Fenerbahçe, Süper Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kadıköy'de MKE Ankaragücü'nü konuk etti.

Maç boyunca bulduğu pozisyonlardan yararlanamayan Fenerbahçe, 81. dakikada Ali Sowe'un bulduğu golle Ankaragücü karşısında 1-0 yenik duruma düştü.

Bu golden sonra Kadıköy'ü dolduran Fenerbahçe taraftarları tepki göstererek "Yönetim istifa" tezahüratı yaptı.

Bu pozisyondan 6 dakika sonra Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Enner Valencia attığı golle skora 1-1'lik denge getirse de Sarı-Lacivertli taraftarlar hem penaltı kararı sonrası hem de beraberlik golü sonrası istifa tezahüratlarına devam etti.

Fenerbahçe, 90+6. dakikada Miguel Crespo'nun ayağından gelen golle maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

JESUS TAKIMI SAHADA TOPLADI

Maçın bitiş düdüğü sonrası Jorge Jesus takımı ve teknik ekibi sahada bir araya getirerek tepkiler karşısında birlik mesajı verdi ve maç sonu konuşması yaptı.

 

 

Kadıköy'de şok tezahürat! Fenerbahçe taraftarı isyan etti... ile ilgili etiketler Fener Ol Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.