Kadıköy'de polisten film gibi kovalamaca: Yoldan geçen motosikletliyi durdurup kaçan şüpheliyi yakaladı

Kadıköy'de yaşanan bir olay Hollywood filmlerini aratmayacak cinsten bir takibe sahne oldu. Muhtar olduğunu iddia eden şüpheli bir motosiklet sürücüsüyle tartıştı. Motosiklet sürücüsü durumu trafik polisine bildirdi. Yoldan geçen başka bir motosiklet sürücüsünü durduran trafik polisi, muhtarı takip ederek yakaladı. O anlar kask kamerasına yansıdı.

Göztepe’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, motosiklet sürücü ve otomobil sürücüsü arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 34 AK 3231 plakalı Volkswagen Polo marka gri otomobil sürücüsü muhtar olduğunu belirterek motosiklet sürücüsüne silah gösterdi. Motosiklet sürücüsü durumu trafik polisine bildirdi.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜ TAKİP EDİP ARKASINA BİNDİ

Otomobil sürücü olay yerinden uzaklaşırken polis ise yoldan geçen başka bir motosiklet sürücüsünü durdurarak aracı takip ettirdi. Polis ile Baraj Yolu üzerinde durdurduğu otomobil sürücü arasında ise ufak çaplı tartışma yaşandı. Trafik polisi olay yerine destek ekip istedi. Polisin motosiklet sürücüsüyle birlikte muhtarı kovaladığı anlar kask kamerasına yansıdı.

"POLİS MEMURU TERFİ ALMAYI HAK EDİYOR"

Polis memurunu taşıyan Ömer Uğur, “Şu an kimse bana ulaşmadı ama zaten ayın 13’ünde oldu. Ben şahsen polise bir şey yapılmasını isterim. O polis gibi görevine sadık olan insan belki yoktur. Başkaları olsa belki gitsin der ama o gerçekten çevirip takip ettirdi ve görevini yaptırdı. Bence polis memuru terfi almayı hak ediyor” dedi.

Kadıköy'de polisten film gibi kovalamaca: Yoldan geçen motosikletliyi durdurup kaçan şüpheliyi yakaladı

“3 DAKİKA TAKİP ETTİK"

Kovalama anını anlatan Uğur, “O gün polis çevirme yapıyordu, bir araç ile motosikletli arasında tartışma olmuş. Araçtaki muhtar, motosikletli sürücüye silah göstermiş. Tehdit etmiş ve basıp gidince motorcu şikayet ediyor fakat polis memuru yetişemiyor. Ben polis memurunu tebrik ediyorum. Orada beni durduruyor, öndeki aracı takip et dedi. Hemen arkama atladı, ben dengemi kaybettim ama takip ettik. 3 dakikalık takip sonucunda önünü kesmeyi başardık” şeklinde konuştu.

"SİLAHINI VERMEK İSTEMEDİ"

Uğur, “Kendisi müdahale etti ama muhtar güçlük çıkardı. Ben muhtarım benim kimliğim var, yanında ruhsatlı silahı varmış zaten vermek istemedi. Baya bir heyecanlandım ama sonradan polis memuru bas gidiyoruz deyince devam ettik. Olayın sonuna kadar kalamadım ama ekiplerden yardım istedi. Ben işime geri dönmek üzere işime geldim” ifadelerini kullandı.

Kadıköy'de polisten film gibi kovalamaca: Yoldan geçen motosikletliyi durdurup kaçan şüpheliyi yakaladı ile ilgili etiketler Kadıköy Trafik Polisi muhtar silah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.