Kadıköy'de görülmemiş olay! 'Ben Superman'im' diyerek müşterilerin üzerine atladı!

Kadıköy'de daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. Bir adam gece saatlerinde Kadıköy'deki bir eğlence mekanında oturan müşterilerin üzerine "Ben Superman’im" diyerek atladı. Müşterilerle birlikte yere düşen garip adam, koşarak uzaklaştı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. O anlara şahit olan çalışan, "Arkadaş sanırım bir an Superman olduğunu düşündü. Buralarda biraz doz kaçınca böyle şeyler yaşanabiliyor” dedi.

Kadıköy'de geçtiğimiz salı günü gece saat 02.30 sıralarında Kadıköy’deki bir eğlence mekanında inanılmaz bir olay gerçekleşti.

KOŞARAK GELDİ "BEN SUPERMAN'İM" DİYEREK MÜŞTERİLERE ATLADI

İddiaya göre, müşterilerin mekanda yoğun olduğu esnada sokak üzerinden koşarak gelen bir şahıs, ‘Ben Superman’im’ diye bağırarak müşterilerin oturduğu masanın üzerine atladı. Masada oturan müşterilerle birlikte yere düşen şahıs, bir süre yerden kalkamayarak sürüklendi. Şahıs daha sonra çevredekilerin şaşkın bakışları arasında gözden kayboldu. Yaşanan ilginç anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

"YERE DÜŞTÜKTEN SONRA BİRAZ DAHA ZIPLADI”

Olayın yaşandığı işletmenin personeli, “Biz o esnada normal çalışmamızı sürdürüyorduk. Arkadaşın biri yukarıdan koşarak ‘Ben Superman’im’ diyerek masaların üzerine atladı. Yere düştükten sonra biraz daha zıpladı. Sonra kaçarak uzaklaştı. Biz de ne olduğunu şaşırdık. Bir anda garip geldi. Arkadaş sanırım bir an Superman olduğunu düşündü. Buralarda biraz doz kaçınca böyle şeyler yaşanabiliyor” diye konuştu.

Kadıköy'de görülmemiş olay! 'Ben Superman'im' diyerek müşterilerin üzerine atladı! - Resim : 2

Kadıköy'de görülmemiş olay! 'Ben Superman'im' diyerek müşterilerin üzerine atladı! ile ilgili etiketler Kadıköy superman müşteri kafe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.