Kadıköy'de 1 VAR 2 yok!

Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Bursaspor maçına VAR ile verilen ve verilmeyen penaltılar damga vurdu. Hakem Halil Umut Meler ilk yarıda Fenerbahçe lehine verdiği penaltı kararını VAR'dan sonra da değiştirmemişti. Ancak 2. yarıda Bursaspor lehine biri verdiği diğeri vermediği iki penaltı pozisyonu vardı. Meler, VAR sonrasında penaltı kararından dönerken, maçın sonundaki Skirtel'in pozisyonu içinse top ele çarptı karından dönmedi.

Spor Toto Süper Lig'inin ilk haftasında Fenerbahçe - Bursaspor maçına goller kadar VAR sistemi damga vurdu. 

Karşılaşmanın ilk yarısında sarı lacivertliler 1-0 geriye düştükleri maçı beraberliği penaltı golü ulaştı.

Bu pozisyon öncesinde penaltı kararına hükmeden hakem Halil Umut Meler, VAR'la yapılan kontrolün ardından kararından dönmedi ve atışı kullandırdı.

Bu karar sonrası sosyal medya VAR ile sallandı... 

Ülker Stadyumu'nda oynanan maçın 58. dakikasında ise Bursaspor'lu oyuncu ceza sahası içinde Lima'nın düştüğü pozisyon için önce penaltı kararı verdi.

Bu karar üzerine VAR sistemi devreye girdi. VAR hakemleri, Umut Meler ile görüşecerek pozisyonun öncesinde ofsayt olduğunu belirtti. VAR'ın kararının ardından karşılaşmanın hakemi Meler pozisyonu izleyip penaltıyı iptal ederek, maçı ofsayttan doğan endirekt serbest vuruşla başlattı. 

Kadıköy'de 1 VAR 2 yok!

Kararın ardından itiraz eden Bursaspor'da Lima sarı kart gördü.

VAR sistemi maçın son dakikasında bir kez daha devreye girdi. Volkan ile birlikte yükseldiği pozisyonda top Skirtel'in eline çarptı. Meler pozisyonu devam ettirdi, top kornere çıktı. Ancak VAR hakemleri pozisyonu bir kez daha izlediler. Ve Meler'e topun elle buluştuğu bilgisini verdiler. Bunun üzerine pozisyonun tekrarını izleyen hakem Meler kararından dönmedi ve maç korner atışı ile devam etti. 

Kadıköy'de 1 VAR 2 yok! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Bursaspor Halil Umut Meler var sistemi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.