Kadıköy panteri Fernando Muslera

Süper Lig'in 18. haftası Kadıköy'de dev derbiye sahne oldu. Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 yendi. Fernando Muslera, Fenerbahçe ile oynanan derbide özellikle ilk yarıda yaptığı kritik kurtarışlarla fark yarattı.

Galatasaray'ın kaptanı, kalesine gelen 5 şutun hepsini engellerken Kadıköy'de çıktığı son 3 derbinin 2'sinde gol yemedi. Muslera büyük maçların büyük kalecisi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Galatasaray'ın 36 yaşındaki kaptanı, derbiyi 5 kurtarışla tamamladı. Özellikle ilk devrede Fenerbahçe'nin etkili geldiği bölümlerde kalesinde duvar ören Muslera, ikinci yarıda da skoru tuttu, Icardi girdikten sonra da fark geldi.

Fanatik'te yer alan  habere göre; 12. kez Kadıköy'e çıkan ve bu maçların sadece 4'ünde yenilgi gören Muslera, diğer 8 maçta 3 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti.

Kadıköy panteri Fernando Muslera

Kadıköy panteri Fernando Muslera ile ilgili etiketler Süper Lig Fernando Muslera Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.